2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
دیگه دارم حس میکنم تاپیکت سرکاریه🥴😂بچه کلاس اولی پیرسینگ و تتو داشته؟؟

بله متاسفانه 

تازه اهنگ ونزدی میخوندن باهم بیا و ببین 

دختر داییم هم یاد گرفته بود با مداد سیاه لبارو سیاه میکردن 

اصن یه وضعی 

خالم معلمشونه گفت بخدا ک اگه قسط وام نداشتم استعفا میدادم 😁😁😁

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من کلاس اولی غیر دولتی میره ۸۵ میلیون شهریه دادم امسالبه استارتر میگم داره بچه اش رو نابود میکن ...

من چند ساله دیگه تو سایتم و قشنگ حس این خانم و گرفتم 

به نظرم این خانم شجاعانه درست گفت واقعا بعضی ها از رو حسادت نظر میدن نه از روی دلسوزی 

شما هم اگه از روی دلسوزی نظر دادید مطمئن باشید به دل استارتر میشینه 

ولی خیلی زیاد تو این سایت فقط توهین کردند 

استارتر دوست داشته واسه بچه اش خرج کنه حالا به قول من و شما زیادی مته به خشخاش گذاشته 

با توهین که نمیشه طرف و راهنمایی کرد

دنیا اونقدرها جدی نیست   
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

بچه بخواهی نخاهی فش یاد میگیره مهم اینه ک بکار نبرده و استفاده نکنه

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

شماها اول متن و فقط می خونید من خودم بعد به مشکل استتارتر اشاره کردم یعنی انقدر سختتون هست که بقیه م ...

ممنونم عزیزم ازت خیلی قلب بزرگی دارین ❤️

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
ممنونم عزیزم بله با دخترم همیشه میرم پیش مشاور تقریبا یکساله ک بدونم اگه مشکلی داره برطرف کنم خوب ب ...

مشاورت رو عوض کن و ریتالین برو این سن زیاده من با ۳۵ سال سن و adhd دکترم توصیه به خوردن ریتالین نمیکنه بهم تمرین داده عملی انجام بدم 

ببخشید ناراحت نشی، من نمیخوام از معلم ها دفاع کنم. 

ولی بچه شما خودش مشکل تو درسا داره. آخه بچه اول دبستان رو چه به معلم خصوصی و ... ؟! بعد جالبه چون متوجه نمیشه گردن این چیزا گذاشته و شما هم پذیرفتی.

شما باید خودت با بچت درس ها رو کار کنی و حالا اگه  زیاد بازی میکنه، گوشی دست میگیره یا... خودت و پدرش مدیریت کنین اوکی شه. 

صلوات برا امضات

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

ممنونم عزیزم ازت خیلی قلب بزرگی دارین ❤️

استارتر بهتره قفل کنی هر انچه که خواستی بچه ها راهنمایی کردند 

به نظرم داره به سمت حسادت جلو میره بیشتر از این 

راستی درخواست دوستی مو  قبول کن 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

از شدت فشار های شما روحیش ریخته بهم بچه قاطی کرد معلومه استرس باعث افت درسی میشه اکثر افرادی که به جایگاه بالا می‌رسند قطعا در خانواده آرامش روح و روان داشتن که این اولین قدم برای موفقیته

من چند ساله دیگه تو سایتم و قشنگ حس این خانم و گرفتم به نظرم این خانم شجاعانه درست گفت واقعا بعضی ها ...

من دقیقا تمام نظرات مخالف خودمو لایک کردم با اینکه با من مخالف و متفاوت بود نظراتشون 

چون محترمانه و دلسوزانه نظر داذه بودن گلم 

ولی بعضیا نمیدونم چرا یجوری حرف میزنن ک انگار من از حق اونا خوردم 

بخدا که منم پولدار نیستم 

از رو دستم النگو دراوردم که برا بچم بهترین مدرسه و کتابها و کلاسای هنری و تقویتی بفرستم 

از شغلم استعفا دادم ک کنارشون باشم و برسونمشون بجایی 

از خیلی چیزام گذشتم براشون و منتی هم نیست مادرم وظیفمه 

ولی بعضی دوستان نمیدونم چرا کنایه و متلک میزنن دل ادم میگیره با کامنتاشون 

ممنونم از مهربونیت عزیزم 

من چند ساله دیگه تو سایتم و قشنگ حس این خانم و گرفتم به نظرم این خانم شجاعانه درست گفت واقعا بعضی ها ...

اخه بحث خرج و پولش نیست که

همون هزینه رو میبرد خرج تفریح بچه اش میکرد اوکی بود کاری که خودم میکنم

بچه ۷ ساله نیازه این همه درس بخونه ؟؟

نه هرگز زل نمیزنه خدارو شکر ممنونم عزیزم ک اطلاع داذی بم

خوب خداروشکر،،هنوز به محیط جدید عادت نکرده و هرچه حساسیت شمارو و ببینه بدتر میشه حتی اگرم میخوایی در این مورد با پدرش صحبت کنی که کلاس عوض کنن نزار خودش متوجه بشه شاید عوض نکردن،،،،شاید همکلاسیاش درساشون خوبه استرس گرفته از الان نزار خودش باکسی مقایسه کنه ،،،اگه گفت سر وصدا میکنن بگو عادت میکنی نگران نباش قوت قلب بهش بده 

2810