2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست

واسه بچه کلاس اول دومی چرا انقدر هزینه کلاس خصوصی واینا کردی

حالت خوبه؟

بابا انقدر حساسی بچت هم حساس شده دیگه 

بزار روند عادی رو طی کنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
علت حسادته خیلی از این مادرها یا ندارند که خرج کنندیا اگه دارند خرج بی خود می دونن ببین عزیزم شما ول ...

همیشه تو همه تاپیک ها یسری هستن ک مثل شما ب بقیه بگن حسود چون نظر باب میلتون نیست و توهین ب بقیه رو نشونه ی عاقل بودن خودتون میدونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممیدونید چه ظلمی دارید به بچه می کنید مدرسه گرونتر!!!!! شیک تر!!!!!کلاس میلیونی!!!!!!!!!!!!!مامان ...

گلم خواهرش این مدرسه است 

اینم بهانه میگرفت ک چرا منو مدرسه خواهرم نمیبری چرا من تو یه مدرسه قدیمی ام ولی اون نه

چون خواهرش پیش دبستانه و اینجا گذاشتیمش 

خودش اول دبستانشو مدرسه دیگه ای بوده پارسال و حالا مدرسه خواهرشو دیده بود گریه میکرد ک منم بزارید پیش خواهرم 

برا همین اوردمش اینجا 

تاپیکم زدم اتفاقا ک بزارم سرجاش بمونه یا بیاد پیش خواهرش 

چون حس میکرد بینشون فرق گذاشتیم درک نمیکرد پایه اشون متفاوته 

اینجا شهر کوچیکیه 

و این مجهز ترین مدرسه شهره عزیزم 

مسلما هر پدر مادری ک توانشون برسه دلشون میخواد محیط مجهزی بزارن بچشون درس بخونه 

و اینکه شهر ما خیلی از اطراف میان و دولتی هاش مثل شهر های دیگه نیستن و بچه رو یا میزنن وقتی مودب باشه یا وسایلشو میشکنن 

زیاد پیش اومده برا اقوام 

و نمیتونم واقعا بزارم بچم وسط بچه هایی باشه ک تو ۷ سالگی دور سرو تراشیدن و پیرسینگ زدن و اهنگ ونزدی میخونن 

بچم چیز بد یاد میگیره 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
استاتر عزیز به خدا این راهش نیست فشار رو از رو دخترت کم کن قرص های عجیب غریب بهش نده کلاسای مختلف نب ...

موافقم واقعا نباید به بچه فشار آورد.من خودم بخدا دارم بچمو بزارم مدارس غیر انتفاعی خواهرم هم کلی باهام حرف زد بزارش غیر انتفاعی و از این حرفا ولی من قبول نکردم الانم بخدا درساشو کامل بلده و تکالیفشو انجام میده من فقط براش  سوالای کتاب رو میخونم اون انجام میده.تازه بچه من کلاس اوله تازه دو هفته ست رفته مدرسه دیگه، بخدا جمع ۳ عددی را هم بلده😁 تا میلیارد هم بلده بشماره 😄

استارتر جان راحت باش و بزار بچه ات هم راحت باشه 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

عزیزم!من شک ندارم که فرزند شما باهوشه اما هوش بالا با سابقه ی مادری که وسواس اضطراب و کمالگرایی داره میتونه یه ترکیب سمی بشه که دخترتو از پا دربیاره....اولا تشویق و توجه به خاطر درس و رتبه و نمره و ...رو حذف کن...بچه میبینه فقط با عالی بودن در درس میتونه شمارو راضی کنه فشار و استرس بسیار بالایی رو تحمل میکنه...بخاطر ورزش نقاشی کاردستی و...ازش تعریف و تمحید کن....از مدارسی که درس محورن و باعذاب دانش اموزان و نمرات بالای اونا میخوان واسه خودشوم اعتبار بخرن دوری کن....بچه ت از فشار استرس قفل میکنه اما چون از شما میشنوه که مثلا بچه های الف بهترن برون فکنی میکنه که مثلا اگه اون کلاس بودم بهتر بود....توروخدا جهشی بخونم و...رو هم فقط واسه این میگه که میبینه چه رضایتی تو صورت والدینش میاد

برگرد سرکار برای درمان خودت زیر نظر دکتر باش و بچه هارو رها کن...

چون خودشون با شما مقایسه می کنند فکر می کنند برای بچه کم کاری کردند در صورتی که شما فقط نگران هستیدم ...

دقیقا با حرفت موافقم،

ببار اینجا گفتم دخترم ۶سالشه و مسلط به انگلیسی ،با استادهای زبان مکالمه می‌کنه و تایید کردن تسلط کامل داره

اونقدر تیکه انداختن که نپرس،یکی نوشت سی سالمه هزار تا کلاس و کوفت و زهرمار رفتم نتونستم زبان رو یاد بگیرم دروغ میگی بچه ۶سالم بلده😂😂

گلم خواهرش این مدرسه است اینم بهانه میگرفت ک چرا منو مدرسه خواهرم نمیبری چرا من تو یه مدرسه قدیمی ام ...

میدونم عزیزم تو سعی میکنی برای بچت همه چیز رو فراهم کنی اصلا فکر و خیال نکن یکم از وسواست کم کن و یه مشاور کودک برو حتما عزیزم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
گلم خواهرش این مدرسه است اینم بهانه میگرفت ک چرا منو مدرسه خواهرم نمیبری چرا من تو یه مدرسه قدیمی ام ...

کدوم شهرین مگه دولتیاش اینقدر داغونه؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
همیشه تو همه تاپیک ها یسری هستن ک مثل شما ب بقیه بگن حسود چون نظر باب میلتون نیست و توهین ب بقیه رو ...

نه عزیزم شما ندیدین یه خانمی اومد کاملا بی ادبانه با بنده صحبت کردن یجوری بم حرف زد انگار من حق ایشونو پایمال کردم 

ایشون در جواب اون خانم کامنت گذاشتن و واقعا باشون موافقم 

جالب اینه من مجدد محترمانه به اون خانم گفتم ک رفتارش بد بوده که دیدم بازم مجدد بم پرید 

کلا بعضیا دست خودشون نیست و عقده گشایی میکنن

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
کدوم شهرین مگه دولتیاش اینقدر داغونه؟

اندیمشک 

بچه کلاس دوم ببخشیدچرازیرنظرروانپزشکه؟

بچه کلاس اولی دومی کانون میره و کلاس خصوصی و ی سره امتحان و درس و … 

اوووف چقدر مغز بچه بیچاره تخت فشاره

اسی این کارایی که میکنی برای دبیرستانه نه کلاس اول دوم

برو دعا کن بچت کلاس پنجم ترک تحصیل نکنه حرف اون معلم های کانون که گفتن آینده روشنی داره هم بریز دور با این رفتار شما بعیده از نظر روحی بتونه تو مدرسه دووم بیاره 

نگرانشم کل زندگیمو شغلمو و همه چیمو رها کردم بخاطرشون ک بتونم برسونمشون بجایی

چه مادر خوبی هستید شما 

واقعا بهشت زیرپای شماست 

کاش همه مادرا مثل شما مسئولیت پذیر بودن

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

استارتر من دختر ابتدایی دارم خودم هم معلم ابتدایی هستم خواستم بهت بگم یه چیزی وجود داره به اسم بی تفاوتی 

همون حرف که خوب حالا که چی 

برای اتفاقهای اطرافت یکم اینطور باش تاریز

نشی تو مسائل 

همون کلمه خب حالا 

یا بی ادبانه به درک 

چرا خودتو اینقدر حساس کردی ؟ 

بخدا زندگی نه ۱۰۰ درصد به خواست ما جلو میره نه ما قوی تر از اون قضا و قدر الهی هستیم 

یکم خودتو بسپار به خدا 

خودتو مثل یه پر پرنده که تو باد معلقه رهاکن 

ببین چه انرژی مثبتی تو زندگی و روانت سرازیر میشه 

دقیقا با حرفت موافقم،ببار اینجا گفتم دخترم ۶سالشه و مسلط به انگلیسی ،با استادهای زبان مکالمه می‌کنه ...

منم راهنمایی کردم استارتر ولی توهین فرق می کنه 

اینکه بخندی با حالت تمسخر هی بگی بچه های ما که دولتی بودند و عالی بودند و شما وسواس و بد هستید 

که کمکی به اون بنده خدا نمی کنه 

مثل اینکه به یه ادم معلول بگی وای چه خنده داره که نمی تونی راه بری درست 

خب این مادر صد درصد الان وجودش پر از استرسه 

من راهنمایی درست هم زیاد دیدم تو تاپیک

ولی حسادت زیاد هم موج میزنه تو این تاپبک 

2810