2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من دولتی از همه بهتره.خرج رو هم باید از دبیرستان به بعد بکنی واس بچه .

دقیقا موافقم  دختر خودم ابتدایی و راهنمایی دولتی فرستادم خیلی هم موفق بود ‌. امسال که دبیرستان رفته خصوصی فرستادمش. 

اینکه دوست داشته باشی مدرسه خصوصی بفرستی بد نیست ولی اینکه بگی تو دولتی فحش یاد میگیره و ادب ندارن تعدادی غلطه چون به نسبت مساوی تو مدارس خصوصی هم بی ادب داره فحش بده داره حتی رفتارای اخلاقی زشت هم داره 

بچه خودت امسال جوگیر شده و با محیط نا آشناست بهش زمان بده تا عادت کنه با عوض کردن کلاس تفاوتی نداره 

بیشتر استرس محیط جدیده 

اسی خودت که سمپادی بودی الان چکاره ای

من الان کارشناسی ارشد مامایی ام گلم و شاغل در بیمارستان بودم بخاطر دوتا دخترام از کار اومدم بیرون که لطمه نخورن 

😔😔😔😔

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

همه جا همه جور آدمی هست چه دولتی چه غیره. اتفاقا اکثر روانشناسا میگم برای بچه ها دولتی خوبه چون با همه نوع آدمی آشنا میشه و خودش مسیرشو انتخاب میکنه 

به نظر میاد یکنفر دخترتو اذیت میکنه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
تو کانون ریاضی در عرض ۱۵ دقیقه سوالات سطح خیلی بالا رو کامل جواب داد همون هفته فقط تو کلاس ک میره سف ...

واقعا ربطی به شلوغی کلاس نداره

گاهی اوقات بچه‌ها بلدن ولی جواب نمیدن من خودم اینجوری بودم حس کنجکاوی داشتم که ببینم اونایی که بلد نیستن و نمره کم میگیرن می‌فرستنشون دفتر چیکار میکنن

هرچی بوده ربطی به شلوغی نداره چون بقیه هم مشغول امتحان بودن 

به نظرم خیلی زیاد سخت میگیری واسه درس دخترت بابا هنوز خیلی زوده واسه این حرص خوردنا نهایتا هم یه کنکور پررر استرس دارن واسه کنکور میخوای چیکار کنی؟ الان از فشار پریود شدی اون موقع از استرس یائسه میشی به خدا

مشخصه سخت گیری کردی رو بچه اینجوری شده 

منم مادرم عین شما بود خیلی درست خوب بود ولی اینقدر مامانم فشار آورد روم هی جهشی بزن همش ۲۰ بگیر که در سن ۱۰ سالگی تیک عصبی گرفتم هنوز که هنوز یادش میفتم استرس میگیرم اگر نمیخای دخترت مریض شع سخت گیریت کمتر کن عزیزم چخبره از الان معلم خصوصی

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
برای بچه کلاس دوم تاپیک زدی اندازه روزنامه کیهان ؟؟؟!!!

نگرانشم کل زندگیمو شغلمو و همه چیمو رها کردم بخاطرشون ک بتونم برسونمشون بجایی

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه بچم ...

آرزوهای خودتو به بچه القا نکن این بچه عدم تمرکز داره ازش توقع دانشمند شدن نداشته باش توانش همینقدره چرا ریتالین میدی 😑اینقدر شدیده ریتالین واسه بیش فعاله نوع ۳هست که واقعا فاجعه ن حوصله کن. با بچه خودت کار کن ببرش یه مرکز نورو فیدبک نقشه مغز بگیر ببری خود دکتر مغزو اعصاب اگر دعوات نکرد که چرا ریتالین دادی 

بله اصالتا ترکیم

برام جالب اود گفتین سه زبانه

پسر من از ۶ سالگی ترکی آذری،استانبولی و فارسی و انگلیسی فول بود ولی هیچ وقت با ابن دید نگاه نکرده بودم

بعنی زبان ترکی و حساب نمیکردم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

من اصلا به دخترم سخت نمیگیرم خودم شاگرد اول بودم المپیادی بودم سر ۲۵صدم چه حرصا که نمیخوردم بهترین روزای زندگیم وقتی که دوستام پی تفریح و شادی بودن من تو اتاقم خودمو حبس کرده بودم واسه امتحان و المپیاد سال کنکورم از بس درس خوندم معده دردای عصبی گرفتم که هنوزم باهامه تهش چی شد شدم یه کارمند نمونه دولت که اونم چند ماه پیش استعفا دادم و من موندم و حسرت روزایی که هیچ وقت برنمیگرده تا من یکم نوجوانی کنم. الان کسی میگه چرا به دخترت سخت نمیگیری میگم تهش میخاد چی بشه یه دکتر یا مهندسی که بچگی نکرده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
2810