2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست

عزیزم دختر منم کلاس سومه و مدرسه دولتی و ۳۰ نفر توی کلاس هستن ولی برای یادگیری مشکلی نداره و الحمدلله درسش خوبه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا برگه رو سفید داده عجیبهببخشید منم فکر میکنم اگه بلد بود ج میداد

تو کانون ریاضی در عرض ۱۵ دقیقه سوالات سطح خیلی بالا رو کامل جواب داد همون هفته 

فقط تو کلاس ک میره سفید میده سوالات رو 

معلم گفت زل میزنه به برگه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

کله گنده و مدرسه بزرگ و کوچیک رو بچه درکی نداره. سر و صدا و داد بیداد معلم تو همه کلاس ها هست یا اعتماد بنفس بچه ات رو خودت کم کردی یا مشکل دیگه ای داره

اولش فکر کردم بچه ضعیف هست ولی اگر واقعا بچه ات رتبه اورده و کارنامه پارسال اش حتی در حد خوب بوده حتما و حتما برو مشاور دلیل اش رو پیدا کنه. بخصوص اگر سفید تحویل داده

باز غلط جواب داده باشه‌منطقی تره اگر سفید تحویل داده ی مشکلی داره ک داره آلارم میده

باید خودت پیگیری کنی

رک و صریح بگم؟   به اسم دلسوزی بچه رو تو منگنه قرار نده یعنی چی معلم خصوصی براش گرفتم مگه ریاضی دوم دبستان چی داره که بچه قبل تدریس تو مدرسه یادگرفته باشه؟  

و اینکه سرو صدا تو مدارس ابتدایی هست و باید تو این شرایط بتونه تمرکز کنه.  بیست نفر که چیزی نیست کلاس های غیر انتفاعی شهر ما بالای ۲٠ هستن معمولا.  دولتیا هم بالای۴٠ این دلیل ها مسخره هست.  

به نظرم خیلی خیلی خیلی الکی انرژی و وقت می ذاری و بچه استرس گرفته فقط.  

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

خب دلیل نمیشه

تو تا ابد نمیتونی بچت و تو محیط خوب نگه داری 

اینکارت باعث آسیب به روان بچه میشه 

یعنی شما کاملا به حرف بچتی،یعنی چی این مدرسه شیکه اون مدرسه حیاط دار قدیمیه؟ 

شما ببین کدوم مدرسه معلم خوبی داره همونجا بذار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مدرسه گرون ووخوب فرستادی دیگه بچه رو بیمه کردی

بچه کلاس اولی تا دیماه ضعیفه ی دفعه ۲۰ پله میره بالا.شما ک هزینه کردی بزرگواری کن صبوری کن تا دیماه

بچت از دیماه ب بعد تازه موتورش روشن میشه.بچه کلاس اولی همینه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
من جای شما باشم برش می گردونم‌ همون مدرسه ی پارسالش

منم خودم همینو میگم 

ولی میگه مامان اگه بزارنم کلاس الف پیش بچه های اروم همین جارو دوست دارم 

جابجام نکن 

مشکل اینه ک ناظم بهانه های مسخره اورد 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
2810