2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله ندارم برم اصلا

از شروع مدارس تا الان شنبه نرفتم مدرسه اصلا معلم که شنبه درس میده ندید منو نمیدونم الان برم یا نه 

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر     بسیارست :)🫂🪄 

2805
وای دوران مدرسه مخصوصا زمستونا بیدار میشدم هوا سرد دوس داشتم برم زیر پتو کنار بخاری بخوابمممم تا ظهر ...

واقعا نباید ساعت 6 صبح میبود حداقل 8 باز بهتره

حالا زمستون اینقدر سرده

وای دبیرای روز شنبه با من لجن خیلی از من خوششون نمیاد انگار

انقدم خوابم میاد مطمئنم برم اونجا بیهوش میشم😂😂

بهانه دادم دستشون

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸
وای دبیرای روز شنبه با من لجن خیلی از من خوششون نمیاد انگارانقدم خوابم میاد مطمئنم برم اونجا بیهوش م ...

دقیقاا، منم مدیر لج کرده باهام هرردز بهم گیر میده تینت نزن مقنعه تو ننداز.. 

منو با همون دختره که تینت میزنه میشناسن🤣

گلوم درد بود رفتم دفتر چای گرفتم میگفت از بس تینت زدی گلودرد گرفتی

الان با اینکه مدرسه نمیرم هنوزم از ۶ صبح بیدار شدن بدم میاد

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
دقیقاا، منم مدیر لج کرده باهام هرردز بهم گیر میده تینت نزن مقنعه تو ننداز.. منو با همون دختره که تین ...

وای🤣🤣🤣 تینت کم و طبیعی بزن خب

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸