2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
دین خدا یکی هست فقط شریعت ها تفاوت داشتن به مقتضی اون زمان و میزان درک عقل مردمان اون زمان .فکر نکنی ...

بله درسته

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیجشون میدی؟

abbas.mowzoon

برنامه هاشون تو تلویبیون آپارات یا پیجای مختلفی که خودشون فالو دارن هست عزیزم بطور کامل ‌. نمیشناختی ایشونو؟ و یا برنامه هاشون رو ندیده بودی اصلا؟ 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
این خانومه اسمش نمی دونم چیهخارجیهمن کلیپاشو گاهی میبینم که در مورد مرگ و دنیای بعد از اون صحبت میکن ...

امیدوارم راحت تر از چیزی باشه که میگن واقعا عدالت نیست این همه تو زندگی عذاب کشیدیم باز بعد مرگم عذاب بکشیم

تناسخ چرت محضه!

چون منشا این عقیده از هندو های گاو پرست بوده که رواج پیدا کرده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 💚💚💚💚💚

۳دقیقه درقیامت

شنود

تقاص

شیطان میگه وجود نداره همه چی همین جاست 

قرآن میگه وجود دارد.

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

من به آخرت و برزخ و بهشت جهنم اعتقاد دارم ب نظرم اینکه میگن بعد مرگ مثل این میمونه ک از شکم مادر ب این دنیا پا گذاشتم و در این حد یعنی تفاوت گستردگی هس درسته و این رو هم قبول دارم ک اکثر آدم ها ب بهشت میرن با درجه بندی ها و طبقات مختلف ی عده بدون وقفه وارد بهشت میشن ی عده هم اول مجازات میشن تا گناهاشون پاک شه بعد وارد بهشت میشن و مجازات و پاداش در واقع اعمال ما تو این دنیا هستن ک ب اون شکل در اومدن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
من به آخرت و برزخ و بهشت جهنم اعتقاد دارم ب نظرم اینکه میگن بعد مرگ مثل این میمونه ک از شکم مادر ب ا ...

منم به اخرت و بهشت و جهنم اعتقاد دارم اما وقتی فرضیه تناسخ رو که شنیدم و راجبش مطلب خوندم کنجکاو شدم و دو به شک شدم

@اهالی_محله_گل_و_بلبل    

خداوند در قرآن بارها و بارها اشاره های مستقیم به معاد داره

روح انسان پس از این دنیا به عوالم بعدی زندگی سفر میکنه

چیزی به اسم تناسخ مخلوق خداوند نیست

اولا که خلقت این عالم اونقدر وسیع و پهناوره که روح بینهایت انسان پس از خروج از کالبد در این عالم بیکران برای ادامه زندگی نیازی به بازگشت به کالبد نداره

خلقت این جهان اونقدر وسیع و بینهایته که روح نامتناهی انسان با تمایلی وصف ناشدنی و با قابلیتی غیرقابل تصور میتونه در سایر عوالم ادامه زندگی بده

اصلا برگشت به کالبد دنیوی با میل سیری ناپذیر روح انسان برای رشد و تعالی در تضاده

خداوند در انسان از روح خودش دمید و این توانایی رو به روح انسانی بخشید تا همه اسماء و صفاتی که در خداوند هست متناسب با ظرفیت و رشد روحی که هر انسان به دست میاره تقویت بشه.

به همین جهته که حضرت علی میفرمایند انسان این قابلیت رو داره هم از ملائکه برتر و مقربتر باشه و هم از حیوان پستتر.

این دنیا پستترین مرتبه عوالم خلقت خداوند هست و انسان صرفا به اینجا اومد و در کالبد محدود و کوچک جسمانی قرار گرفت تا در سختی و رنج تجربه کسب کنه و ویژگیهای بالقوه موجود در روح خودش رو به فعل برسونه و رشد کنه و متعالی بشه تا با روحی رشد یافته از کالبد تنگ و محدود  خارج بشه و آزاد و رها   به عالمهای بعدی خلقت وارد بشه و مسیر زندگی خودشو در عالم بیکران ادامه بده

حالا اینکه چنین روحی با این شرایط و قابلیتها توی یک پروسه تکراری و بی حاصل قرار بگیره هم خیلی بی فایده س و اصلا با ویژگیهای روح متعالی انسانی همخوانی نداره و هم از نظر عقلی اصلا منطقی نیست و مثل اینه که  بگیم یک فیل هر بار بعد از به دنیا اومدنش به زور میره توی قوطی و بعد از مدتی که بزرگ میشه تا از قوطی بیرون میاد و میخواد آزادو رها باشه دوباره برمیگرده توی قوطی!

که چی بشه!

یعنی این دنیا و عالم و خلقت انسان اینقدر محدود و بی حاصل و پوچه!؟

دوم اینکه تناسخ ریشه در تورات تحریف شده داره

در تورات هیچ سخنی از معاد و بهشت و جهنم نیست

اینطور تحریف کردن که وقتی انسان خلق شد دو درخت جاودانگی و دانش وجود داشت

شیطان انسان رو وسوسه کرد تا از درخت دانش بخوره

در حالی که قرآن رد میکنه و میگه ما از ابتدا انسان رو علامه آفریدیم

بعد در ادامه میگن انسان وقتی از درخت دانش خورد علم و آگاهی پیدا کرد و خدا دید نعوذ باالله انسان به مقام خدایی رسیده و دیگه نمیتونه انسان رو از بین ببره پس از بهشت بیرونش کرد تا نتونه از درخت جاودانگی بخوره تا نعوذ بالله مثل خدا جاودانه نشه

و اینطور شد که با پیروی از افکار شیطانی  تناسخ شکل گرفت  و برای توجیه این جاودانگی قضیه تناسخ مطرح شد 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
امیدوارم راحت تر از چیزی باشه که میگن واقعا عدالت نیست این همه تو زندگی عذاب کشیدیم باز بعد مرگم عذا ...

ان شاالله

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌