2777
2789
عنوان

سونو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 29 پست
تو برعکسییییی ... بارداری اروم بعدش خدای نکرده مشکل داشته باشه بچه بعدش بدتره که ..😯پناه برخدا یکم ...

فکرامو کردم

به خدا میسپارمش

نتیجه این سونو اینه که بگن خدایی نکرده بچه مشکل داره سقط کن سقط هم حرامه و خلاف دستور خدا

برای همین من بخاطر خدا اینکارو نمیکنم و بچه رو هم میسپارم به خودش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرامو کردمبه خدا میسپارمشنتیجه این سونو اینه که بگن خدایی نکرده بچه مشکل داره سقط کن سقط هم حرامه و ...

😂😂😂😂

هرجور راحتی دوست داری خودتو بندازی تو چاه بنداز عزیزم کسی جلوتو نگرفته چرا دیگه تایپیک میزنی 

خدا هم عقل و علم داده به بشر مثل حیوان که مارو نیافریده .. بخایم اینجوری فکر کنیم با سگ و گربه تو خیابون فرقی نداریم 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل🎀
بعد اگه خدایی نکرده مشکل داشته باشه اجازه سقط میدن؟

آره گلم اسمشم گذاشتن سقط قانونی 

این مسخره بازیارو نمیدونم کی درآورده

در صورتی که دکترا و دستگاها انقدررررر اشتباه زیاد دارن که خدا میدونه بچه های سالم سالم رو زنده زنده میکشن

😂😂😂😂هرجور راحتی دوست داری خودتو بندازی تو چاه بنداز عزیزم کسی جلوتو نگرفته چرا دیگه تایپیک میزنی ...

موضوع تاپیکم که این نبود گلم دقت کن

گفتم میخوام سونوی معمولی بدم کی وقتشه؟ کسی میدونه؟

نپرسیدم آنومالی بدم یا نه سوالم اصلا این نبود

دردسرش اینه باید ببری نامه تایید بگیری و پزشک قانونی بری و ازین داستانا.دوست من فهمید قلب بچه ش مشکل ...

آها خب قلب رو واسه خیلیا میگن مشکل داره بعد قابل درمانه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
😂😂😂😂هرجور راحتی دوست داری خودتو بندازی تو چاه بنداز عزیزم کسی جلوتو نگرفته چرا دیگه تایپیک میزنی ...

شما اسمشو میزاری تو چاه انداختن خب بزار 

تو شهر دیونه ها به اونی که عاقله میگن دیونه 

آره گلم اسمشم گذاشتن سقط قانونی این مسخره بازیارو نمیدونم کی درآوردهدر صورتی که دکترا و دستگاها انقد ...

آره عزیزم اشتباه زیاده فقط متوسل بشیم به خدا و اهل بیت بگیم ما طاقت نداریم ان شاءالله بچه هامون سالم باشن 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

عزیزم علم پیشرفت کرده و این ازمایشها برای اینه که بچه های عقب مانده و مشکل دار به دنیا نیان و یه عمر پدر و مادر و خودشون زجر نکشن حالا شما دوست نداری خب اختیار خودتونه. 

از دکترتون بپرس میگه سونو معمولی چه تاریخی بری البته شما فکر کنم کلا تحت نظر مرکز بهداشتید تا دکتر 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم