2777
2789
سلام عزیزم اون یکی تاپیک پر بازدید پیام دادم که قفل شده درمورد ازمون عملی طراحی لباس گفتید که ازمون ...

سلام عزیزم

آزمون عملی طراحی به صورت یکسان برای چنتا رشته (گرافیک طراحی لباس طراحی پارچه نقاشی ) برگزار میشه که فرق نمیکنه بخوای گرافیست بشی یا طراح لباس یا نقاش درهرصورت ازمون همه یکی عه و یه موضوع توی دفترچه اومده که همه باید همونو طراحی کنن 

یعنی باید قدرت طراحیتون خوب باشه بتونین پرسپکتیو و فیگوراتیو و تناسبات خوبی اجرا کنید هارمونی رنگ و جزئیات و رئال بودن کار هم مهمه.. 

و اینکه نمیتونید فیگور های طراحی لباس رو بکشید چون نمره نداره (فیگور ها برای طراحی لباس از حالت نرمال و رئال خارجن) ولی خب تو کشیدن فیگورا از قدرت جنسیت سازی پارچه ها میتونین استفاده کنین 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لحظه میخواسم بگم قبول باشه😐😂 چرااا

مبارک باشهه عزیزم ایشالا حسابی بهت خوش بگذره در آینده هم مزون لباس عروسک هرچیزی ک دوس داری بتونی راه بندازی😘💙

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

سلام میشه لطفا به سوالات پاسخ بدین 🥺شما کنکور شرکت کردین یا فقط با سوابق تحصیلی؟کنکور هنر یا فنی و ...

سلام عزیزدلم 

ببخشید الان دیدم میامتو🥺💓

من کنکور هنر دادم عشقم. 

از طریق کنکور هنر فقط میشه خوند این رشته رو یا اینکه غیرانتفاعی ثبت نام کنید. با کنکور فتی فک میکنم نزدیک ترین رشته ای که بتونید بخونید طراحی دوخت هست

سوال بعدیت هم بله سوابق تحصیلی ۵ تا درس عمومی توی کنکور تاثیر داشت که یاید ایجاد سوابق میکردیم..

حدودا ۷۰ درصد خود کنکور ۳۰ درصد هم سوابق تحصیلی.

ازمون عملی طراحی هم باید شرکت کنید🌼

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
سلام میشه بگید رشتتون چی بود ؟ و اینکه میشه از رشته تجربی رفت ؟ با معدل و سوابق تحصیلی چطور ؟

سلام عزیزم ببخشید من تازه دیدم پیامتونو💓

من رشته ام توی دبیرستان انسانی بود..بله میشه از تجربی هم رفت چون کنکور هنر شناوره و از هر رشته ای میتونید شرکت کنید

باید کنکور هنر بدید و سوابق تحصیلی هم ایجاد کنید بعلاوه ازمون عملی طراحی.. از طریق سوابق خیر این رشته پر طرفداره و میزان پذیرش و ارائه اش هم کمه با کنکور هنر میتونید وارد بشید یا اینکه دانشگاه غیرانتفاعی ثبت نام کنید. البته درنظر بکیرید که این رشته خودش پرخرجه پس حواستون به شهریه دانشگاه و هزینه های جانبی رشته باشه🌼

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
یه لحظه میخواسم بگم قبول باشه😐😂 چرااامبارک باشهه عزیزم ایشالا حسابی بهت خوش بگذره در آینده هم مزون ...

سلام عزیزم من پیامتونو الان دیدم 🥺🥲💓

قبول حق باشهههه😔😂🙌

ممنون عشقم بوص بهتتتت💖😍

شماهم در همه مراحل زندگیت موفق باشیییی

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪