2777
2789
عنوان

کمیته حقوقمون قط کرد بدبخت شدیم دیگ باید کاسه ب گدای به دست بگیریم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 26 پست
با ۱۰۰ میلیون چ اشتغالی میشه راه انداخت ماهم نذاشتیم این پول رو پول پیش

وقتی نمیشه کاری راه انداخت وام اشتغال رو نگیرید بذارید یکی دیگه بگیره که واقعا باهاش کار راه میندازه .این کار شرعا مشکل داره وحلال نیست 

لایک نکنید .توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید با اون صد تومن کار ایجاد می کردید و درامد داشتید ...با صدتومن میشه چرخ خیاطب خرید خیاطی کرد ...وسایل ترشی خرید ترشی گذاشت ...فلافلی زد ...خیلی کارها میشه کرد

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
وقتی نمیشه کاری راه انداخت وام اشتغال رو نگیرید بذارید یکی دیگه بگیره که واقعا باهاش کار راه میندازه ...

ینی چی خب نیار داشتیم ب پولش انقدری دولت پولدار هستش ک ب همه وام بتونه بده شما چرا حرص میخورید 😐 خب نیازمون بود وام بگیریم 

باید با اون صد تومن کار ایجاد می کردید و درامد داشتید ...با صدتومن میشه چرخ خیاطب خرید خیاطی کرد ... ...

خدایش ۱۰۰میلیون پول میبنید چشم الان مغازه میریم اجاره میکنیم وسایل میخریم کلی و میتونیم کسب کار راه بندازیم بنظرتون ۱۰۰ میلیون زیادی ینبینید؟

خدایش ۱۰۰میلیون پول میبنید چشم الان مغازه میریم اجاره میکنیم وسایل میخریم کلی و میتونیم کسب کار راه ...

یه فلافلی نزدیک خونه ما بود یه دکه داشت با سود فلافل شاسی بلند خریدند ...کارهایی که من گفتم توی خونه میشه انجام داد نیازی به مغازه نیست

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
خدایش ۱۰۰میلیون پول میبنید چشم الان مغازه میریم اجاره میکنیم وسایل میخریم کلی و میتونیم کسب کار راه ...

با صد تومن روسری فروشی میزدید هرروسری نصفش سود بود .کلی وضعتون بهتر میشد 

لایک نکنید .توروخدا 
بله حقوق مادرمو قط کردن بخاطر ۱۰۰ میلیون 😑😔😪

شما اگه بی‌بضاعت باشی صد میلیون باید برات خیللللللی باشه نه اینکه فقط بخاطر صدمیلیون😑 

و از طرفی وقتی صد میلیون گرفتی و توان پرداخت قسطش داری پس بازم دلیلی براینه که نیازمند نیستی