2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 141 پست
ان شاءالله عزیزم آخی بخدا همش خواستم خبرتونو بگیرم خیلی حالم بد بوده کارم به سرم غذایی چندتا چندتا ک ...

فدات شم عزیزم مرسی که سراغ گرفتی 

انشالله زودتر این دوران بگذره حالت بهتر شه

امید بخدا

انشاا.. زود میگذرهمثلا ی غذاییو خیلی دوس دارم میگم الان میشینم ی عالمه میخورم اما لامصب بعد چند قاشق ...

اره ان شاءالله که به خوشی وسلامتی بگذره

منم همینطور این دو سه ماه غذایی رو بالذت نخوردم،باورت میشه اون روز تونستم بعد چندوقت ذرت کبابی فقط بخورم از خوشحالی گریه میکردم😂😂ان شاءالله زودی خوب بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی، چخبر از بارداریت،منم رفتم دکتر قندم بالا بود چه کارایی باید بکنم بیاد پایین،بهم دار ...

سلام گلم من الان پیامتونو دیدم،  دو هغته رعایت کنید بعد از اون ازمایش قند یبار ناشتا و یبار بعد از صبحانه ک بهش میگن قند دو ساعته انجام بده

مصرف سیب زمینی و ماکاروتی کلا قطع کن

برنج خیلی کم در حد شش هفت قاشق،  نون کمتر سنگک باشه بهترع

خیار زیاد بخورین،  کدو،  سبز و حلوایی،  بامیه خیلی تاثیر دارع،  روزی ی دونه سیب قند مصنوعی حذف، 

..................................  ....................................... 
سلام گلم من الان پیامتونو دیدم، دو هغته رعایت کنید بعد از اون ازمایش قند یبار ناشتا و یبار بعد از ص ...

سلام عزیزم 

باشه خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی حتما رعایت میکنم ان شاءالله جواب بده

سلام عزیزم باشه خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی حتما رعایت میکنم ان شاءالله جواب بده

انشالله با رعایت کنترل میشه اگه زیر نظر دکتر تغذیه هم باشی خوبه،  راستی بادام درختی و پسته یادت نره

..................................  .......................................