2777
2789
عنوان

روز اول دانشگاه چی بپوشم شیراز

256 بازدید | 14 پست

کت و شلوار مشکی دارم 

شکت کرم رنگ دارم

بارونی مشکی دارم

هودی اینام دارم زیرش ی گپ بلند بپوشم؟

کدومش به درد این هوا میخوره بنظرتون ؟🥲😭

شیراز الان سرده یا گرم؟؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کت شلوار زیاده روی نیس؟ اگه کتش اورسایزه قشنگ میشه

روز اولی با منتو ساده سر کن بارونی هم قشنگه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فقط سعی کن تیپ خیلی ضایع نزنی. ترم اولی ها معمولا خیلی ضاین

جدا؟؟ من کلا ساده پوشم یعنی لباسای عجیب غریب ندارم اصلا

همون کت شلوار مناسبه؟🫠

من شیرازیم هوا خوبه نیاز نیست هودی بپوشی کت شلوار خیلی رسمی هست مانتو بپوش

یه شومیز بپوشم؟ مانتو دارم ولی خیلی نازکه برای تابستونه🥲😭😭

شیراز سرد تاحدودی ولی ظهراش هنوزم طاقت فرساسدانشگاه چی قبول شدی منم شیرازم

پزشکی عمومی عزیزم 

وای واقعااا؟؟😭😭 میشه بگید چجور جاییه؟؟؟و یکم تعریف کنید چی بیارم چی نیارم با خودم واقعاااا گیج به تمام معنام از صبح 🥲

کت شلوار زیاده روی نیس؟ اگه کتش اورسایزه قشنگ میشهروز اولی با منتو ساده سر کن بارونی هم قشنگه

اره اورسایزه عزیزم🥲

بعد ی سوال خوابگاه کمد داره برای اینکه لباسارو آویزون کنم؟؟ من ی چمدون برداشتم با دو سه تا ساک و یه کوله پشتی

پزشکی عمومی عزیزم وای واقعااا؟؟😭😭 میشه بگید چجور جاییه؟؟؟و یکم تعریف کنید چی بیارم چی نیارم با خود ...

عزیزوم خودوم شیرازیومم  

عالی مردمش عالی خودمم دانشجوی دندونم 

برعکس تابستون زمستوناش واقعا سرده الان فعلا هوا دوقطبی هست تا صبح یکم سرد ولی نه زیاد ظهر از گرما خفه میشید باز عصرم یکم سرد میشی دیگه طبق اون و حالت بدنت لباس بیار

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
عزیزوم خودوم شیرازیومم عالی مردمش عالی خودمم دانشجوی دندونم برعکس تابستون زمستوناش واقعا سرده الان ...

وایییی موفق باشید 😭😭خیلی سخته؟؟ سطح دانشجوهاش خیلی بالاعه نه؟ چند ساعت در روز درس میخونید ؟ 🫠 و اینکه خوابگاهش اطلاع دارید چند تخته هست؟ تمیزه چجوریه؟🥲

ببخشید اینهمه سوال میپرسم خیلی استررررس دارم😭😭