2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10718 بازدید | 1143 پست
سلام عزیزم نام کاربریم تگ نمیشه و اینکه وقتی پستم لایک میخوره نشون داده نمیشه برام ممنون میشم این م ...

سلام

@ارورا۲    

❤️ این که لایک ها رو در ابتدا نشون نمیده مشکل سایته.

برای همه همین طوره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ایمیل نمیخواد شماره ای که عضو بودین رو میدین و درخواست وصل میکنین

سلام

خصوصی ازتون سوال پرسیدم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایمیل نمیخواد شماره ای که عضو بودین رو میدین و درخواست وصل میکنین

سلام

این تاپیکم رو برمی گردونین.

⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14884987

ممنون

سلاماین تاپیکم رو برمی گردونین.⬇️https://www.ninisite.com/discussion/topic/14884987ممنون

@niniyar_5     ⬆️

@niniyar_5 ⬆️

خود نی نی یار بسته 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خود نی نی یار بسته

چرا؟

@niniyar_5    

سلام عزیزدلم ببخشید مزاحم شدم میشه به این کاربر رسیدگی کنید و آدمای اطرافش..

اسکرین گذاشتم ببینید

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14893738/%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF-%DA%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF

این لینک تاپیکه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نی نی یار چرا تگ اسم منو درست نکردین؟

چند روز پیش پست گذاشتم واستون

لطفا درستش کنید اسممو تگ میکنن آبی نمیشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

2810