دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
@niniyar_5 سلام عزیزم خصوصی پیام دادم نگاه نکردیسرچ سایت کی درست میشه خیلی گذشته درست نشده
سلام
از اول آبان این طوره.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام فعلا معلوم نیست خصوصیم هم گاهی باز نمیشه به سختی باز میشه اگر خیلی خصوصی نیست همین جا بگین
سلام
تگتون کردم عکس های یکی از کاربران رو پاک کنین اما نیومدین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
عزیزم خیلی وقته این طوره اول سرچ 24 و اعت پیش نبود الآن هفته پیش و ماه پیش هم نیستماه پیش ناقصه هفته ...
آره یادمه از آبان این جور شد.
اول ۲۴ ساعت پیش خراب شد.
بعد هفته ی پیش.
الان هم ماه پیش از نظر من کار نمی کنه ❗️ مثلا فردی امروز تاپیک بزنه اگر بازه رو روی یک ماه پیش بگذاریم اصلا توی لیست نمیاد.
مثل این شده که این تاپیک ها گم شدن ❗️
دقیقا عزیزماون تاپیک هایی که الآن زده میشه تو ماه پیش نمیاد و اونایی که تو سرچ ماه پیش هستن مال قبل ...
من چند باری پایین صفحه تماس با ما و نی نی یار گفتم.