2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10779 بازدید | 1144 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تگ نمیشم نی نی یار

نی نی یار من قبلا تاپیک زدم کاربریمو بترکونین فقط معلق شدم من کلا میخوام حذف بشه این کاربریم تاپیکام بالا نیاد

این کاربریم دقیقا 👈 @اطاعتازقلب   👉

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من تگ نمیشم نی نی یارنی نی یار من قبلا تاپیک زدم کاربریمو بترکونین فقط معلق شدم من کلا میخوام حذف بش ...

میشه دقیقا بگی باید چیکار کنم که کاربری اطاعتازقلبم بترکه؟

از اونجام نمیتونم پستی بزارم یا تاپیکی بزارم تگتون کنم چون معلقه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خب منم همینطور واسه همین با اسکرین میشه بست ؟

پیوی روکارندارم چون هرکی خودش به طرف اجازه میده بیاد .ولی توتاپیکا که وقتی کاربری فحش میده یاتوهین میکنه میتونید بااسکرین رسیدگی کنید فقط کافیه آدرس اون تاپیکو ازکسی که اسکرین گرفته بپرسید اینو برااین گفتم که بعضی وقتا کاربری به یکی فحش میده اونم گزارش میزنه ولی حالا به هردلیلی نی نی یارمتوجه نمیشه تعلیقش نمیکنه میاد اسکرینونشون شما وبقیه نی نی یارامیده ولی نی نی یارا رسیدگی نمی کنندچون میگیدبااسکرین نمیشه.اینطوری که نمیشه اونوقت اونیکه فحش خورده میگه پس بهتره خودم ازحقم دفاع کنم نی نی یارکه کاری نمیکنه ‌.

پیوی روکارندارم چون هرکی خودش به طرف اجازه میده بیاد .ولی توتاپیکا که وقتی کاربری فحش میده یاتوهین م ...

نه من با گزارش فقط رسیدگی میکنم شاید دیر بشه چون شلوغه ولی حتما یکی دو ساعت گزارشات پست رو می بینم و رسیدگی میکنم اصلا با اسکرین رسیدگی نمیکنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

سلام خوب هستین ؟

چرا کاربری منو تعلیق کردین تو تاپیک رهگذرم کنکور مجدد دادن بهم 

من اونجا به اون کاربر یه پست شوخی فرستادم اون توهین کرد به من ولی من پست اونو ریپ نزدم که کاش میزدم شما هم اومدی اون پست منو خوندی منو تعلیق کردی 

من کاری بهش نداشتم فقط به شوخی بهش نوشتم منم برات متاسف باشم یا نه که اون اول توهین کرد

شما چرا منو تعلیق کردی ؟؟

واقعا که دیوار کوتاه‌تر از من نبود ؟؟

سلام خوب هستین ؟چرا کاربری منو تعلیق کردین تو تاپیک رهگذرم کنکور مجدد دادن بهم من اونجا به اون کاربر ...

سلام من فقط کسانی که توهین کرده بودن رو تعلیق کردم و استارتر هم لغو دائم به خاطر فحش ها

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من فقط کسانی که توهین کرده بودن رو تعلیق کردم و استارتر هم لغو دائم به خاطر فحش ها

اعصابمو خورد کرد شما اصلا توهین هایی که به من کرد رو خوندید ؟؟

حالا بیخیال 

اون هی ریپ میزد توهین میکرد 

منم باید ریپ میزدم 

2810