2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 1146 پست
سلام بله من دارم به همشون تذکر میدم و تاپیک رو می بندم اصلا ممنوعهبعد میان میگن فلانی تو خصوصی حرف ب ...

اصلا اهمیت نمیدن بعد هم گلایه میکنن آقایون چراتوسایتن

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

خب منم همینطور واسه همین با اسکرین میشه بست ؟

سلام

آن هایی هم که آبان ماهی دارن عضو میشن نه توی سرچ اسمشون هست نه تگ میشن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامآن هایی هم که آبان ماهی دارن عضو میشن نه توی سرچ اسمشون هست نه تگ میشن.

سلام بله دوباره مثل قبل شده و من نمیتونم اسمشون رو درست کنم چون مشکل فنی باید اول رفع بشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام بله دوباره مثل قبل شده و من نمیتونم اسمشون رو درست کنم چون مشکل فنی باید اول رفع بشه

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من اسمم تگ نمیشه 

@آیناز۳

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

سلام خوبین؟

ببخشید میشه چندتا تاپیک تگتون کنم بترکونینشون؟ تاپیکام  زیاده کاربریمم تو مرز شناسایی شدنه خواستم چندتا تاپیکی که ممکنه از روش منو بشناسم بترکونین. تا بقیه رو بدم نی نی یار 1 دونه دونه حذف کنه.

https://daigo.ir/secret/1706526649//زمین گرده و کارما کاربلد...

@ازسارابپرس عزیزم چرا کاربر @اتوسا_هسدم تگ نمیشه؟ @niniyar_5 درست میکنید؟ حتی نمیتونم تگش کنم بهش ...

سلام

سایت مثل این که خراب شده باز.

🟣 نه توی سرچ اسم میاد نه تگ میشه.

🟢 ایشون امروز درخواست تعلیق فکر کنم دادن.

سلامسایت مثل این که خراب شده باز.🟣 نه توی سرچ اسم میاد نه تگ میشه.🟢 ایشون دیروز درخواست تعلیق فکر ...

وای ممنون که اطلاع دادین 🤍

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

وای ممنون که اطلاع دادین 🤍

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

لینک کاربری:

https://www.ninisite.com/user/discussion/e379262d-67db-4f4a-9633-6311af3c2cc8/%D8%A7%D9%93%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%A7-%D9%87%D8%B3%D8%AF%D9%85

🟢🟢🟢

اشتباه گفتم امروز درخواست تعلیق دادن.

خواهش می کنم.🦋🦋🦋لینک کاربری:https://www.ninisite.com/user/discussion/e379262d-67db-4f4a-9633-6311 ...

این اتوسا رو نمیگم @اتوسا__هسدم 

راستی کاربر همیشه شب ۸۷ چی؟ 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

این اتوسا رو نمیگم @اتوسا__هسدم راستی کاربر همیشه شب ۸۷ چی؟

لینک کاربری:

⬇️

https://www.ninisite.com/user/discussion/dd4b91c6-aee8-4600-9ee7-29a131207769/%D8%A7%D9%93%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%A7-%D9%87%D8%B3%D8%AF%D9%85

🟢🟢🟢

فکر کنم ایشون هم خودشون چند باری به نی نی یار گفتن اما سایت فعلا باز خرابه.

کاربر همیشه شب ۸۷ ؟

در رابطه با این کاربر روز ۴ آبان به نی نی یار گفتم اما ایشون گفتن سایت خرابه.

2810