2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10852 بازدید | 1150 پست
سلام اسم شمارو نمیتونم تگ کنم عزیزم چطور تاپیکامو حذف کنم؟؟

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام اسم شمارو نمیتونم تگ کنم عزیزم چطور تاپیکامو حذف کنم؟؟

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_5

عدد 5 به انگلیسی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

کساییکه اسمشون niniyar هست رو یه حرف بزن اول اسمشون که وقتی خواستیم شمارو تگ کنیم ۱۰۰ تا niniyar فیک نیاره.

مثلا من الان مینویسم.   ‌این چرت پرتارو پاک کنید

سلام عزیزم 

چندتا کاربر هستن که باهم دوستن و چون من قبلا نی نی یار تگ کردم عقده کردن، از دیروز دارن توهین میکنن و تهمت میزنن

@ایلدیریم۱۳۷۷    

@ملکه455منم   که ایشون دلیل یکماه تعلیقش چک کنید مشخصه واسه چی بوده 

الان تکلیف چیه؟🤔

❤️دنیام پسرام❤️

من هییییچ وقت یک ماه تعلیق نبودم و با کسی کاری ندارم نمیدونم چرا بعضیا گیر دادن ب من و بیخود تهمت میزنن ولممممم نمیکنن خدا ازشون نگذره 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

سلام عزیزم چندتا کاربر هستن که باهم دوستن و چون من قبلا نی نی یار تگ کردم عقده کردن، از دیروز دارن ت ...

تکلیف اینه که بقیه رو اذیت نکنین 

نی نی یار محترم ایشون اصلا ول کن نیستن 

@niniyar_5    

♥️♥️♥️♥️

من هییییچ وقت یک ماه تعلیق نبودم و با کسی کاری ندارم نمیدونم چرا بعضیا گیر دادن ب من و بیخود تهمت می ...

شما از دیروز داری به من تهمت میزنی و الآنم که دوستت تاپیک میزنه، اسکرینا کجاش مشکل داره؟؟؟

آره واسه آقایون گزارش میزنم، مشکلش چیه؟!!!

❤️دنیام پسرام❤️

تکلیف اینه که بقیه رو اذیت نکنین نی نی یار محترم ایشون اصلا ول کن نیستن @niniyar_5

ببین از دیروز دارید تهمت میزنید 

واگذار آدم دروغگو بخدا🙏انشاالله خدا جوابتون بده 

❤️دنیام پسرام❤️

به جز اینکه مشکل روانی دارن اصلا بلد نیستن حرف بزنن پیگیری کنین ممنون @niniyar_5

حالا شما خیلی درست صحبت میکنی؟😏😏

اصلا به شما چه ربطی داره که آقایون گزارش میزنم؟؟؟😁😁😂😂

❤️دنیام پسرام❤️

شما از دیروز داری به من تهمت میزنی و الآنم که دوستت تاپیک میزنه، اسکرینا کجاش مشکل داره؟؟؟آره واسه آ ...

من چ تهمتی بهت زدم غیر اینه دیروز گفتی بهم با فلان کاربر رفتی پیوی ببین خانوم یلدا ب قران ب تک تک مقدسات قسم من ن ادم دعوایی هستم ن بدجنس ولی تو هرر جا منو دیدی تخریب کردی یه چیزی گفتی بخدا ک‌ من ن با کسی کاری دارم ن چیزی دیروزم اومدی اونجوری بهم گفتی رفتی بترس از روزی که قرار باشه پیش خدا حرف بزنی این دنیا میگذره من درسته صحبت چت چیزی میکنم همون تاپیک در ملا عام نه قصدی دارم نه انگیزه ای نمیدونم شما چرا ب من پیلع میکنی خواااهش میکنم ب من گیر نده من دوتا بچه دارم صبببب تا شب مغزمو میخورن فقط برای حال دلم میام اینجا ولی شما همییییشه رییدی بهش من نه اهل تهمتم نه چیزی اصلا کاری ب کسی ندارم......دیگه خودت میدونی

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من چ تهمتی بهت زدم غیر اینه دیروز گفتی بهم با فلان کاربر رفتی پیوی ببین خانوم یلدا ب قران ب تک تک مق ...

تو نگفتی با مردا رفتی واتساپ؟؟؟

من فقط گفتم جریان اقدس الویه واسه کاربر مرد توضیح میدادی

❤️دنیام پسرام❤️

تو نگفتی با مردا رفتی واتساپ؟؟؟من فقط گفتم جریان اقدس الویه واسه کاربر مرد توضیح میدادی

بجان بچم من دیدم گفتی قضیه الویه ناحور سریع تگشو پاک کردم ولی تو میگی رفتی براش تعریف کردی اخه من کی تعریف کردم گفتم رفتی واتساپ چون پیام همین اقا رو دیدم که نوشته اومدی واتساپ من پیام دادی همین که خودتم بهش گفتی منم پیاما واتساپ تو میزارم غیر اینه.....میشه خواههش کنم کلااااا تو تمام عمرت منو ریپ نزنی نمیدونم چقد منو میشناسی کم بیش دیدیم تو سایت من اصلا دعوایی نیستم خوشم از بحث جدل اعصاب خوردی نمیاد چون واقعا میام اینجا یکم از اعصاب خوردی ها فاصله بگیرم همین من هییییچ وقت دلم نمیخواد جدل کنم امیدوارم اینو بفهمی

2810