2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست
تو قانون سایت امده که دو کاربری داشتن فعال ممنوعه بعضی ها لغو میشن میرن کاربری میسازن ولی با دو تا ه ...

سلام

الان ایشون با ۳ تا کاربری هستن.

با هر ۳ تا کاربری هم امروز تاپیک زدن❗️

آنه_دختری_در_پاریس

خاله_ماهلین

پرنسس_غرق_عشق

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامالان ایشون با ۳ تا کاربری هستن.با هر ۳ تا کاربری هم امروز تاپیک زدن❗️آنه_دختری_در_پاریسعضویت: 14 ...

اگر نمی تونین یکیشو انتخاب کنین خودم دوتاش رو لغو کنم؟ فقط باید یک کاربری داشته باشین

@آنه_دختری_در_پاریس    

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
اگر نمی تونین یکیشو انتخاب کنین خودم دوتاش رو لغو کنم؟ فقط باید یک کاربری داشته باشین@آنه_دختری_در_پ ...

سلام عزیزم پرنسس غرق در عشق مال دوستمه تعلیق شدم وارد شدم

الان بهش دادم ای پی رو ببنید

اون مال من نیست

میتونید خال ماهلین رو تعللیق کنید عزیزم 

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

سلامالان ایشون با ۳ تا کاربری هستن.با هر ۳ تا کاربری هم امروز تاپیک زدن❗️آنه_دختری_در_پاریسعضویت: 14 ...

چه خبرچین علاف!

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

اگر نمی تونین یکیشو انتخاب کنین خودم دوتاش رو لغو کنم؟ فقط باید یک کاربری داشته باشین@آنه_دختری_در_پ ...

سلام

ایشون هم ۳ تا کاربری دارن.

با هر ۳ تا هم امروز تاپیک زدن.

ladysh

خانم_اونم

نور_الدین_خانزاده

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام عزیزم پرنسس غرق در عشق مال دوستمه تعلیق شدم وارد شدمالان بهش دادم ای پی رو ببنیداون مال من نیست ...

چون وارد شدین اونو هم می بندم نباید وارد کاربری کس دیگه بشید یا از کسی کاربری بگیرین الان ای پیتون یکی شده یه روز بیان بگن شما و فلانی یکی هستین ولی تاپیکهاتون تناقض داره فنی چک کنه متوجه اشتراک ایپیتون میشه حالا کاربری دوستتون بوده یا نبوده مهم نیست مهم اینه که اشتراک دارین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلامایشون هم ۳ تا کاربری دارن.با هر ۳ تا هم امروز تاپیک زدن.ladyshعضویت: 1402/08/19خانم_اونمعضویت: 1 ...

سلام تگش کنین و پست بالای منو بگین

چون وارد شدین اونو هم می بندم نباید وارد کاربری کس دیگه بشید یا از کسی کاربری بگیرین الان ای پیتون ی ...

درسته تعلیق کنید عزیزم

مشکلی نیست

فقط درصورت اینکه اینجا تعلیق شدم میتونم تماس بگیرم و باز شم؟

درسته تعلیق کنید عزیزممشکلی نیستفقط درصورت اینکه اینجا تعلیق شدم میتونم تماس بگیرم و باز شم؟

نباید کاری کنین تعلیق بشین به پشتوانه کاربریهاتون

ولی خودتون درخواست بدین بله

سلام تگش کنین و پست بالای منو بگین

مثلا این کاربریم تعلیق شد

میتونم درخواست بدم پرنسس وا شه

یکم تندخوی ام😂😂😂 بی کاربر نمونم

@ladysh    

سلام

پست بالای نی نی یار رو بخونین.

انتخاب کنین با کدوم کاربری می خواهید باشین؟

مثلا این کاربریم تعلیق شدمیتونم درخواست بدم پرنسس وا شهیکم تندخوی ام😂😂😂 بی کاربر نمونم

به خاطر همین میگم نه دیگه

باید یاد بگیری صبور و اروم باشین   

به خاطر همین میگم نه دیگهباید یاد بگیری صبور و اروم باشین

دل نشکن

😂😂😂

سلاممببخشیدا ولی تگ‌کردن دوستم و درست نکردین🥺خودش چند روزی نیست تا بهتون بگه درست کنین🥲💔 لطفااا د ...

سلام بچمممم

حالت چطوره 😭🙂

قربونت برم که هنوز یادت بود 😭😭😭

من بعد از چندین روز تلاش متوالی بالاخره تونستم دانشگاه ثبت نام کنم و خوابگاه بگیرم

الان همه چی رو مرتب کردم ولو‌شدم رو تختم