2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10875 بازدید | 1150 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزدلم خودم بودم سقط شدن 🥲پروفمو عوض کردم مرسی ازت

اها اره خودتون بودین هرکاری کردم تگ نمیشدین هردوتا سقط شدن خیلی نگرانتون بودم🤕

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

@صدف90    

درست کردم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار چرا هیچکدوم از سوالامو جواب نمیدید؟؟؟خداروخوش میاد ؟بجای جواب دادن فقط تعلیق میکنی آدم رو

سوالی ازتون ندیدم

تو شیفت خودم 5 غروب تا ده و نیم شب سوال بپرسین تو تاپیکم یا تاپیکتون امکان نداره جواب ندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سوالی ازتون ندیدمتو شیفت خودم 5 غروب تا ده و نیم شب سوال بپرسین تو تاپیکم یا تاپیکتون امکان نداره جو ...

چرا اتفاقا همون روز های که سایت خراب بود توی تاپیکتون پست گذاشتم شاید براتون نیومده نمیدونم…

چند بارم توی تاپیک خودم تگتون کردم شما رو نی نی یار سه نی نی یار شب هیچکدوم جواب ندادین☹️☹️💔🥲

پس دیگه توی همین ساعت ها اگه سوال داشتم تگتون میکنم…

نی نی یار چرا تاپیک میدم برای حذف نی نی یار پاک نمیکنه؟ی تاپیک رو ی ماه براش فرستادم ولی انگار نه انگار شخصی هم نباشه ولی بازم نمیخوام بمونه خب:)

بعد همون تایپک و دادم گزارش زدن درجا تعلیق شدم بخدا این انصاف نیست 💔خب اگه نی نی یار حذف تایپک انجام بده مرض که ندارم اینجوری کنم…

بعدم ی تذکر میدادین نه تعلیق 🫠💔

چرا اتفاقا همون روز های که سایت خراب بود توی تاپیکتون پست گذاشتم شاید براتون نیومده نمیدونم…چند بارم ...

خب خانوادگی نباشه حذف نمیکنن فقط باید خانوادگی بدین

گزارش اخه واسه تاپیک جنسی سیاسی زشت فحش توهین و این چیزاست واسه حذف تاپیک نیست

ببینین وقتی تاپیکتون رو میدین واسه گزارش هر یه دونه گزارش که میخوره میاد تو صفحه گزارشا بالا مدلشم یه طوریه دونه دونه میاد یعنی یک تاپیک 6 تا گزارش بخوره 6 بار تو صفحه گزارش هست بعدم ما نمی فهمیم چرا گزارش خورده باید چک کنیم سه صفحه چک میکنیم می بینیم تاپیک مشکلی نداشته بعد میاییم تو صفحه گزارش می بینیم وقتی داشتیم تاپیکی که الکی گزارش خورده رو چک میکردیم یه تاپیک زشت زدن با گزارش حذف شده بعدم صفحه گزارش شلوغ میشه همه تاپیکهاتون میاد دست و پای ما بین این 6 تا گزارش تاپیک شما یه تاپیک بد گزارش میخوره ما نمی بینیم