2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10878 بازدید | 1150 پست
ممنون عزیزدلم دعا گوتونم عزیزم چقد طول میکشه جسارتن

نمیدونم عزیزم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خسته نباشید،من نمیتونم پستمو ویرایش کنم،اینم میتونین خوب کنین

سلام فکر میکنم هیچ کس نمیتونه ویرایش کنه اینم تو نوبت هست که درست بشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
niniyar_3وniniyar_5

ویرایش پست واسه همه خرابه؟ یا اینم یه سری ها میتونن ویرایش کنن یه سری ها نمیتونن؟

ویرایش پست واسه همه خرابه؟ یا اینم یه سری ها میتونن ویرایش کنن یه سری ها نمیتونن؟

ویرایش پست رو که از فروردین ماه به طور عمدی خراب کردن.

✅️ اما بعد کاربران ۲ تا راه حل دادن.

🟠 این چند روز، گاهی اوقات اصلا ویرایش پست کار نمی کنه. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ویرایش پست رو که از فروردین ماه به طور عمدی خراب کردن.✅️ اما بعد کاربران ۲ تا راه حل دادن.🟠 این چند ...

راه حل چیه؟ همه میتونن انجام بدن؟ بدون اون راه حل نمیتونن؟ عمدی نبود فنی میخواد درستش کنه

راه حل چیه؟ همه میتونن انجام بدن؟ بدون اون راه حل نمیتونن؟ عمدی نبود فنی میخواد درستش کنه

نه بدون آن راه حل نمی تونن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

توی حالت عادی نمی تونن چون این خطا رو میده:

یکی از راه ها:

از ۱۶ فروردین امسال ویرایش پست خراب شد.

تو قانون سایت امده که دو کاربری داشتن فعال ممنوعه بعضی ها لغو میشن میرن کاربری میسازن ولی با دو تا ه ...

خب اینو که ازش نمیتونم بگذرم هیچوقت.
ولی یعنی راهی نداره یکی دیگه هم کنارش داشته باشم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
فرستادم براشون اول مشکل اسمها که باز نمیشن رو درست میکنن بعد این مشکل رو

چند روز دیگه میشه ۴ ماه که این اتفاق افتاده:

🔴🔴🔴 روز ۵ تیر ۱۴۰۳ 

⬅️ بدون وارد شدن به کاربری نمیشه توی سایت جست و جو کرد.

⬅️ توی عنوان نمیشه ایموجی و علائم نگارشی و عدد گذاشت.

سلام فکر میکنم هیچ کس نمیتونه ویرایش کنه اینم تو نوبت هست که درست بشه

مشکل دیگه ای که هست اینه که به روز رسانی سایت کند شده.
یعنی سه چهار دقیقه یک بار باید کلید f5 رو بزنم تا تاپیکهای جدید برام بیاد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.