2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست
پس من چی هستم🤨🤨چندبارخواستم تگت کنم نتونستم کاربریتو فراموش میکنم .عزیزدلمی تو ❤❤😘

ای جونم جونم جونم عزیزم عزیزم عزیزم به توان بینهایت😘😘😘

محدثه ترخدا تمرین کن من هی تگ کن😬😬😬

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@___unicorn___ درست کردم

قربون دستت 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

ممنون❤️

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من اسم کاربرایی که خط تیره داره وسطش نمیتونم تگ کنم@وحشی-زیبا۳

و قفل کردن تاپیکمون چقد سخت شده

و کلا نی نی سایت خیلی بدتر از قبل شده

برا حذف تاپیک هم نی نی یارا اصلا تاپیک حذف نمیکنن

چند بار تابستون بهشون گفتم انگار حتی پیام کاربرا رو نمیخون رسیدگی کنید واقعا

فقط تو تعلیق دستتون تنده🥴🥴

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

نی نی یار خدایی این کار خدایی نیست و حلالم نیست بدون اخطار تعلیق میکنین !!تاپیک میدم حذف نمیکنین !!پس نی نی یار حذف برای چیه؟اگه در آمدی که با بیکاری طرف باشه و جوابگو نباشه حرامه و از خون سگ بدتره!!چرا رسیدگی نمیکنین؟ تاپیک نمیشه قفل کرد هیچی نمیشه کرد!!

الانم چون حق گفتم میزنین تعلیقم میکنین یا نهایت اصلا جوابگو نیستین!!!!!!! من حلال نمیکنم همچین چیز هایی حتی خدا هم حلال نمیکنه!!

@وحشی_زیبا3 ببین راحت تگ میشه که اون خط بین وحشی و زیبا رواشتباه گذاشتی

اشتباه نزاشتم با هر خط تیره ای که انجام میدم تگ میشه خود سایت مشکل داره قبلا راحت همه رو میتونستم تگ کنم الان نمیشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
من اسم کاربرایی که خط تیره داره وسطش نمیتونم تگ کنم@وحشی-زیبا۳و قفل کردن تاپیکمون چقد سخت شدهو کلا ن ...

سلام

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ وحشی_زیبا3

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
@niniyar5تک شد؟

سلام

نه

🟠 _ رو نگذاشتین.

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_5

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️