2777
2789
عنوان

چقد بده اینجور رابطه ها

147 بازدید | 17 پست

من تو پانسیون یا همون خوابگاه خصوصی زندگی میکنم

اکثر دخترا دوس پسر دارن 

ولی اینهمه سال خوابگاه بودم دو نفرو دیدم با دوس پسرشون ازدواج کردن بقیشون پسره یهو ولشون میکنه

امروز صحبت یه خانمی بود دهه شصتی بود تو خوابگاه ازدواج کرده و جدا شده بود؛ دو تا بچه داشت؛ تازه خیلی هم خوشکل بود ، یه مدت نبودش سرپرستمون گفت رفته با دوس پسرش زندگی کنه؛ بعد امروز ازش پرسیدم از فلانی چه خبر گفت پسره ولش کرده ، اونم رفته با پدر ومادرش زندگی کنه

چندتای دیگه هم میشناسم همینطور به امید اینکه رابطه به ازدواج ختم بشه با یه نفر دوست بودن تازه خورشون رو سرسنگین و طبع سیر نشون میدادن و از پسره چیزی نمیخواستن، نهایتا پسره بدون هیچ توضیحی رهاشون کرده و جواب تلفن رو نمیداده

چقد بده!

حتی شعور و فرهنگ رابطه هم ندارن، اگه قصدشون ازدواج نیست همون اول باید بگن ، بعد برای کات کردن هم باید برا طرف توضیح بدن یا کم کم رابطه رو قطع کنن، یهویی بدون هیچ اطلاع قبلی مثل گاو میذان میرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ، دو تا نصیحتو از من بی تجربه داشته باش 

۱- با هیچکس وارد رابطه نشو 

۲- تو رابطه هیچکس دخالت نکن 

درستو بخون ، زندگیتو کن ، اگه کسی ازت راهنمایی خواست بگو جمع کنه این بازیها روووو

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

من ۳۲ سالمه مجردم 

باورت نمیشه از هرجهت هم خوبم ولی ادم خوب اطرافم نیست 

سنتی چندتا اومد داغون ، رد کردم 

مدرن هم حس ششمم قویه ، مشخصه کی هستن ، به هرکسی محل نمیدم‌

از وقتی یادمه تنها بودم 

...💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

منم از همینام که تا الان با هیچکی دوست نبودن 

ولی بزار راستشو بگم حس بدی دارم ، چون مثه بقیه نیستم 

من الان دقیقااااا حس اون یه نفری رو دارم که داره در خلاف جهت حرکت بقیه ، حرکت میکنه 

و چند بار من تاپیک زدم در این باره ، تو یکی از تاپیکا ، یکی از کاربرا بهم گفت دختری مثه تو آخرش باید سنتی ازدواج کنه که اینجور پسرا معمولا مامانی و یخ هستن 

دیدم راست میگه ها 

همیهش اون دخترایی که با پسرای زیادی دوست بودن ، شوهرای خوبی نصیبشون میشه چون تجربه دارن 

ولی دخترای مثله من و امثال من آخرش گیر یه گرگ بیابون میفتن

من ۳۲ سالمه مجردم باورت نمیشه از هرجهت هم خوبم ولی ادم خوب اطرافم نیست سنتی چندتا اومد داغون ، رد کر ...

اون شوهر خوبا نصیب اون دخترایی میشن که با پسرای زیادی بودن 

منم مثه شما با هیچکی دوست نبودم و نیستم با این تفاوت که ۲۱سالمه 

اون شوهر خوبا نصیب اون دخترایی میشن که با پسرای زیادی بودن منم مثه شما با هیچکی دوست نبودم و نیستم ب ...

منم همینطور بودم تا ی جایی ولی دیگه تصمیم گرفتم مثل بقیه باشم

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
اون شوهر خوبا نصیب اون دخترایی میشن که با پسرای زیادی بودن منم مثه شما با هیچکی دوست نبودم و نیستم ب ...

اره تا حدودی قبول دارم 

ولله من چند بار خواستم به کسی محل بدم ، عوقم گرفت انقدر دنبال چیزای دیگن ،

چیزی نمیگنا مشخصه 

منم اهل هیچی نیستم 

من حتی به یه پسر اشنای خانوادگی علاقه داشتم ، اونم منو خیییلی نگاه میکرد ،  و حرف میزد ، از وقتی متوجه شدم نگاهاش از هیزی و هوسه ، دیگه نگاهش نمیکنم و عوقم گرفته ..

دست هودم نیستم توی این دوره ، دنبال عشق دهه ۵۰ هستم 

اره تا حدودی قبول دارم ولله من چند بار خواستم به کسی محل بدم ، عوقم گرفت انقدر دنبال چیزای دیگن ،چیز ...

متاسفانه پسر خوب کم هستن 

همشون دنبال پایین تنشونن و همشونم داغون 

ولی من دیگه خسته شدم از این وضعم 

منم دارم تصمیم میگرم مثه بقیه باشم ولی نمیتونم بلد نیستم سیاستشو ندارم یه اسگل به معنای واقعیم😅😑

ولله پسر اشنامون ، همه کار کرد ، با دخترا مسافرت میرفت 

انقدر رفیق دختر داشت 

اخر سر هم هیچ کدومو نگرفت ، با فامیلشون ک ۱۵ سال کوچکتره ، ازدواج کرده 

بری تو رابطه ، ضربه میخوری ، حالت از الانت بدتر میشه 

باید با ادمی ک شناخت داری و هدف بدی نداره ، نشست و بررخاست کنی نه هرکی 

ولله پسر اشنامون ، همه کار کرد ، با دخترا مسافرت میرفت انقدر رفیق دختر داشت اخر سر هم هیچ کدومو نگرف ...

همشون همینن 

پس اینایی که بعد چند سال سختی به هم میرسن و سر سفره عقد گریشون میگیره اینا کجان😂😅

2810