2777
2789
عنوان

چطور مدرسه رو بپیچونم

91 بازدید | 8 پست

دوازدهمم مدرسه ام افتضاحه می‌خوام خونه بمونم یسری معلم خنگ هم داریم که میگن اگه نیاید مستمر نمیدیم دلم میخواد خفشون کنم آخه معلم هم انقد احمق درک نمیکنن امسال کنکور داریم دیگه ابتدایی نیستیم اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

معلمای ماهم اونقدرا پاکار نبودن ک هیچ تازه باهامون هماهنگ نبودیم یعنی قرار بود بعد عید دیگ نریم ولی رفتیم تا اینکه یه روز معلم ریاضیمون گف برا چی میاید چون بعد عید امتحان گذاشته بودن برا مستمرا

ببین این حرفا ک میگن نهایی مهمه من نمیگم غلطه اما کنکور هم خیلی مهمه مبادا بگی نهایی میخونم اینا حال‌ام ک شصت درصده و از کنکوری غافل بشی و خودتو بدبخت کنی

الان بستگی داره چقدر خودتو و دوستات مچ باشید اگ همه با هم نرید خیلی جوابگو تره

وای خودا خیلی دارن به دوازدهمیا ظلم می میکنن برا مدرسه ما هم اینطوره طفلیا

همش مستمر مستمر میکنن نهایی نهایی میکنن آخرشم روز کنکور اونی ک قرار کنکور بده خودتی نه اون معلمان میان کمکت ن مدیر ن معاون واقعا هیشکی به فکر کنکوری و دوازدهمین چرا نیست

همش مستمر مستمر میکنن نهایی نهایی میکنن آخرشم روز کنکور اونی ک قرار کنکور بده خودتی نه اون معلمان می ...

اره نمیدونم این مستمرا کجا تاثیر دارن که اینا گیر میدن بهش

#هیچ وقت خودت رو نگیر شیر هم خودش رو گرفت ماست شد!!😂🤙📿
اره نمیدونم این مستمرا کجا تاثیر دارن که اینا گیر میدن بهش

ببین هرچیزی به اندازه خودش تاثیر میذاره حالا مستمر تا یه حدی تاثیر میذاره کنکورم تا یه حدی مهم اینه ک الویت بندی کنی برا خودت به من باشه میگم کنکور نهایی هردو مهم به یه اندازه و در نهایت مدرسه و کلاسا چون به چشم دیدم کارنامه ای ک اگ فلان درس یکم مستمرش بیشتر بود پاس میشد نه نیاز بود تک کنه و از ظرفیت تک ماده استفاده کنه ک اصن همش چهارتا درس میتونی نه اینکه دوباره هلک و هلک بره مدرسه و امتحان بده