2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم سی میلیون پولمو خوردن یه آبم روش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 30 پست
هر کدوم که مهربونه احساس داره نسبت به دختر روان سالم تری داره خانواده بهتری داره ولی اگه دختر خیلی ا ...

دو مورد اولی سنتی هستن شناختی وجود نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو مورد اولی سنتی هستن شناختی وجود نداره

اگه دختر می‌تونه خیلی احساساتی نباشه 

و قوی هستش می‌تونه قید همه چیزو بزنه 

پول رو انتخاب کنه ولی انتظار دیگه ای غیر پول نداشته 

باشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عزیزم پولتو پس میزنن به حسابت طول میکشه ولی میزنن قبلش هم بهت پیامک میاد

چرا باید الکی لغو کنن تا مجبور بشم گرونتر بخرم 

این دقیقا دزدی در روز روشنه

ولی اگه مورد سوم خیلی پسر خوبیه 

ازدواج با شناخت کافی و عشق و محبت 

ارزش زیادی داره اگه دختر خودش احساسی هستش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اگه دختر می‌تونه خیلی احساساتی نباشه و قوی هستش می‌تونه قید همه چیزو بزنه پول رو انتخاب کنه ولی انتظ ...

پول مهم نیست عاشق شدنش دست خودشه میتونه انتخاب کنه عاشق کی بشه

ولی اگه مورد سوم خیلی پسر خوبیه ازدواج با شناخت کافی و عشق و محبت ارزش زیادی داره اگه دختر خودش احسا ...

چند بار پیشنهاد دوستی و رابطه داده دختر پا نداده حالا پیشنهاد ازدواج داده

پول مهم نیست عاشق شدنش دست خودشه میتونه انتخاب کنه عاشق کی بشه

خب اگه اینجوریه با هر دو نفر اول شناخت نسبی کسب کنه 

ببینه اصلا ارزش دارن یا نه 

چند بار پیشنهاد دوستی و رابطه داده دختر پا نداده حالا پیشنهاد ازدواج داده

می‌تونه از هر سه شناخت نسبی کسب کنه 

بعد شیش ماه جوابه 

چرا باید الکی لغو کنن تا مجبور بشم گرونتر بخرم این دقیقا دزدی در روز روشنه

نمیدونم والا فقط در رابطه با اون مبلغ واریزی میدونم چون برای خودم همینطور شد لغو زدن و پولمو بعداز چند روز واریز کردن 

نمیدونم والا فقط در رابطه با اون مبلغ واریزی میدونم چون برای خودم همینطور شد لغو زدن و پولمو بعداز چ ...

چرا لغو زدن؟ بخاطر اینکه همون جنس گرونتر شد؟

چرا لغو زدن؟ بخاطر اینکه همون جنس گرونتر شد؟

بله دقیقا چون خیلی ارزونتر از بیرون بود چنتا لوازم ارایشی بهداشتی سفارش دادم لغو کردن منم دیگه دوباره خرید نزدم پولمو بعداز چن روز واریز کردن

2810