2777
2789

تبریک میگم چون دانشجو شدی میگم من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم

دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏

آیدی ایتا:@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:@banoay_a

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
کجا می زنن ورودی بهمن؟😐

کد رشته ای که قبول شدی رو تو پرینت انتخاب رشتت پیدا کن ببین اگه اخرش نوشته باشه نیمسال دوم یعنی ورودی بهمن هستی

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠