2777
2789
عنوان

بیایید به نییتون کوثر بخونم

93 بازدید | 21 پست

میشه لطفا برام دعا کنید توعذابه روحیم همش حالم بد میشه دعا کنید خیالم راحت شه بیماری بدی نداشته باشم از شرش دور باشم 

بازم چند روزه حالم خیلی بد میشه😞

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم ایشالا حالت خوب بشه ❤️درخواست دوستی رو قبول کردمبرق قبول شدم ، میتونم به مدیریت تغییرش بد ...

مبارکه مبااارکهه 

اسمت چیه 

تو انتخاب رشتت مدیریت شاهدو زده بودی؟

ممنون عزیزممیناآره زده بودمش

خب خوبه مدیریت بازرگانی دولتی صنعتی هر سه رو زدی؟

ببین تغییر رشته یه سال طول میکشه یعنی تو باید دو ترم برق و بگذرونی اوایل اسفند میری آموزش کل که اسم ساختمونش طب هست بهشون میگی میخوام تغییر رشته بدم و منتظر کارنامه محرمانم اونا راهنماییت میکنن

براتون صلوات فرستادم گلم الهی حاجت رواشین

ممنون میشم برای سالم بدنیااومدن بچم دعا کنین

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون