2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم تو انتخاب رشته خراب کردم😂😭😶

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست
روانشناسی رشته خوبیه مخصوصاً برای بچه‌های انسانیاما از تجربی بری روانشناسی با این رتبه یکم عجیبه

اتفاقا دانشگاه های خوب بخوای بری با همین حدود رتبه باید بری

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روانشناسی رشته خوبیه مخصوصاً برای بچه‌های انسانیاما از تجربی بری روانشناسی با این رتبه یکم عجیبه

آخرش روانشناس بشی از تجربی و انسانی مگه تو یک کلاس درس نمی خونن دریای روانشناسی یکی هست اگه تلاش کنی دوست هم داشته باشی درآمد خوبی داره

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

فکر کنم مسخره کردی مارو... گیاه پزشکی واسه تشخیص افات کشاورزیه... با 7000 مگه خری بری روانشناسیوایی ...

نه مسخره نکردم روانشناسی دوست داشتم نسبت به پرستاری

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

تکمیل ظرفیت نیس دیگه. اگه بود هم وقتی یکی از اینایی که زده قبول بشه دیگه نمیتونه کاری کنه

اگه برم روان یا حقوق یا هر چی پزشکی نیارم می تونم دوباره کنکور بخونم بدم ۴۰۴یا۴۰۵

من آنقدر خودخوری میکنم چرا پیراپزشکی نرفتم

وای چرا ترم چندین الان؟

وای چرا ترم چندین الان؟

دو چون من چند بار کنکور دادم وخب علاقه ای نداشتم از اول صرفا بخاطر اینکه رتبم خوب نشد رفتم و خب روانشناسی رشته ای هست که باید ادامه داد دیگه 

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔