2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یک سوال دارم

138 بازدید | 6 پست

در مورد کارهای خونه نظافت و بچه داری و آشپزی کسی بهتون کمک میده

دست‌تنها چطوری کارهای خونه انجام میدید خانه داری خیلی سخته

تمیزکاری میکنم خیلی اذیت میشم البنه من‌مجردم

ولی گفتم بپرسم متاهل چطوری این همه کار انجام میدن تازه بعضی شاغل هم هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصف کارام میمونه و هیچوقت کامل تمیز نمیشه مخصوصا با وحود بچه کوچیک هیچی زدم بیخیالی دیگه توان ندارم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من سرکار میرم، نهار رو خواهرم اماده میکنه و دخترمم پیشش میزارم

ساعت 3 و نیم برمیگردیم نهار میخوریم و کارای خونه رو با شوهرم انجام میدیم

بعدم که میرم باشگاه شامم یا خودم درس میکنم یا باهم

ما ۶ نفریم....خونمون ۸۵ متر دوخوابه....انباری نداریم..تراس نداریم...کمد دیواری نداریم آشپزخونه کوچیکه تعداد کابینتها خیلی کمه...خدا وکیلی هر روز با طفلک بچهام کار میکنیم...دیگه خسته شدیم..یعنی اگه یک روز کار نکنیم همه چیز بهم میریزه..مجبوریم هر روز ی تایمی رو همش کار کنیم...خسته شدیم ..دیگه از کارکردن حالمون بهم میخوره....خدا لعنت کنه پدرشوهرمو بااین خونه ساختنش...به بچهام گفتم هر موقع خسته شدین.بابا بزرگ رو لعنت کنید(پدرشوهرم).پای مارو هم اینجا بسته چون تمام خرجشون به عهده ی شوهرمه...نمیزاره از اینجا بریم.با جادو و طلسم مارو اینجا نگه داشتن..جامون خیلی تنگه...برای منافع خودشون مارو اینجا نگه داشتن..خدا لعنتشون کنه.به درد خدا گرفتار بشن،که درمون نداشته باشه

ما ۶ نفریم....خونمون ۸۵ متر دوخوابه....انباری نداریم..تراس نداریم...کمد دیواری نداریم آشپزخونه کوچیک ...

میدونم‌چی میگی

خونه ما هم ۸۰ متری بد ساخته شده خسته شدم 

خونه بزرگ باز بهتره 

منم‌تقصیر پدربزرگم هست منم مثل تو مدام بهش فحش میدم اونم‌ مرده

همش تقصیر او گرفتار شدیم