2777
2789

پسرم دو سال 5 ماهشه کلا همه چیش دیرتر از همسناش بود حرفم نمیزنه در حد مامان و بابا و فق کلمه میگه دو روزه شروع کردم انقد با مهربونی و بازی بهش توضیح دادم بعد اینکه جیش میکنه تو شلوارش تازه میگه بعدم میبرم جیش کنه هی وسطاش جیششر. قطع میکنه جا به جا میشه مجبورم هر دقیقه ببرمش دسشویی از بس شلوار 

شستم دستام ترک خورده چکار کنم درست و کامل جیش کنه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هنوز زوده براش اینجوری هم خودت خسته میشی هم بچه بنده خدا رو دچار بحران میکنی یکم وقت بگذار روش اصولی ترک پوشک رو آموزش ببین بعد اقدام کن

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

الان فصل از پوشک گرفتن نیست.بزار تابستون.

دوم اینکه حرف خودتو همسرت باید یکی باشه.مثلا آقات بگه نمی‌خواد پوشکش کن.شما بگی نه....اون بچه دیگه گوش نمیده تو شلوارش می‌کنه...

سوم .۱۰.دقیقه.به دقیقه ببرش دست‌شویی.برای خواب ظهر شب پوشکش کن یک هفته.هفته بعد فقط شب پوشک بگیر...تا کم کم عادت کنه....برای بیرون خونه هم ش ورت آموزشی بگیر براش..لگن هم بخر .یکی دوبار گریه می‌کنه.بالاخره یاد میگیره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
آخه دیر هم شده همه میگن تا الان باید میگرفتیش

اصلا حرف دیگران رو اهمیت نده ک بیچاره میشی

همه چیزو بده دست زمان 

چ وقتش الان باشه چه تا موقع عید باشه عجله نکن فقط همینجوری پیش برو تکرار کن اگر جیش داری بگو اگر پی پی داری بگو اگر پی پی نکنی شکمت درد میاد زور بزن بیاد دیگه شکمت درد نمیاد راااحت میشی حالت بچگونه باهاش صحبت کن نه خشن ک نترسه

آخه دیر هم شده همه میگن تا الان باید میگرفتیش

اصلا دیر نشده .دختر من جلوتر از همسن و سالهاش هست ولی صبب کردم سه سالش تموم شد بعد با آرامش گرفتم .نه بچه اذیت شد نه خودم.

عجله نکن بزار اوایل تابستون سال بعد بگیر

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

قرار نیس روزی ک تصمیم گرفتی پوشکشو گرفتی معجزه بشه از فرداش بچه مرتب بره دستشویی 

ی فرایند چندماهه س 

از قبل باید اماده بشه دائم با داستان شعر براش راجع به دستشویی رفتن بگی 

هر موقع خودت اطرافیانت رفتی بهش بگی 

براش مثال بزنی فلانی متلا تو دستشویی جیش میکنه 

و در نهایت بعد از امادگی ذهنی بعد چندماه شروع کنی

با جایزه تشویقش کنی 

از ش. ورت اموزشی استفاده کن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺