2777
2789
عنوان

بچها بگید خواهرم چشه

127 بازدید | 17 پست

مهد کودک ی در اصل ی سال عقب انداختنش باید کلاس اول می‌بود ولی اعداد رنگ‌ها هر چی باهاش تکرار میکنیم یاد نمیگیره همش ب فکر بازی اصلا ی جا مثل آدم نمی شینه کار کنن عدد چهار پنج روز باهاش تمرین میکنن یاد نمیگیره وزنش خیلی کم فک کنم در حد ۱۴_۱۵ کیلو 

خیلی خوشگله ها ولی نگرانیم چرا یاد نمیگیره ب فکر بازی همش 

و اینکه قرآن سوره کوثر ناس و قل هو الله بلد قرآن یاد میگیره ولی اونا دیگ مثل عدد  رنگ نوشتن نه

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من معلم خصوصی ام ،اگه لازم میدونید من باهاش کار کنم

دستت درد نکنه اصلا ی جا نمی شینه گوش بده مشکل اینه چیکار کنیم همش بجا چهار بنویسه خط خطی می‌کنه

2805
منظورت اینه عدد و رنگ هارو یاد نمیگیره؟

مثلا عدد کار میکنیم و مهد کار می‌کنه نمیتونه بنویسه رنگ و عددا تو ذهنش نمیره دو دقیقه فراموش می‌کنه

دستت درد نکنه اصلا ی جا نمی شینه گوش بده مشکل اینه چیکار کنیم همش بجا چهار بنویسه خط خطی می‌کنه

رایگانه من باهاش صحبت میکنم ببینم چی میشه 

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

باید علاقه مندش کنید اگه فقط احساس کنه که مجبوره یاد بگیره دیگه شروع میکنه لجبازی کردن هرچی رو‌بهش میخوایید آموزش بدید همراه بازی و نقاشی باشه اینکه سوره ها رو یاد میگیره به قرآن علاقه داره خوبه میتونید آیه ها رو با رنگهای مختلف بنویسید روی کاغذ از این طریق رنگها رو یاد بگیره کنار آیه ها عدد بزارید که اعداد رو‌یاد بگیره خلاصه باید از راه درستش وارد بشید فقط

رایگانه من باهاش صحبت میکنم ببینم چی میشه

مامانم خودش ی پا معلم برا خودش برا کلاس دهم هم میتونی کمک‌ من کنی اتفاقا منم مشکل و دارم ک‌ هشت ساعت رو ی درسم 🥺

مامانم خودش ی پا معلم برا خودش برا کلاس دهم هم میتونی کمک‌ من کنی اتفاقا منم مشکل و دارم ک‌ هشت ساعت ...

من معلم خصوصی پایه ابتدایی ام🥲

رشتت چیه 

مامانم خودش ی پا معلم برا خودش برا کلاس دهم هم میتونی کمک‌ من کنی اتفاقا منم مشکل و دارم ک‌ هشت ساعت ...

این مشکل هم که میگید یه جا نمیشینه برای یادگیری به اقتضای سنشه عاشقه بازی و تفریحه شما هم از راه بازی و تفریح وارد بشید سیاست داشته باشید حتی در مقابل یه بچه ی کوچیک تا اوضاع رو‌کنترل خودتون بگیرید

کدوم درس

2810