2777
2789
عنوان

فکرکنین خواهرتونم

278 بازدید | 8 پست

یه آرزوی خیلی بزرگ و مهم دارم نمیخام زیاد راجبش حرف بزنم چون اشکام فرصت نمیدن ولی بچها میتونین حرف دلمو یه نامه بنویسید بذارید یه امام زاده ای یا جایی که بهم حاجت بده من خودم نمیتونم این کار و کنم 😔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونی جای بری عیب نداره.نامه نوشتنم لازم نداره عزیزم همین الان هر چیزی رو که میخای با همون دل پرت از خدا بخواه ببین رگ گردنت رو از اون هم بهت نزدیکتره عزیزم.

اینم بگم یه کم بهم بخند عنوانت رو دیدم فکر کردم فانتزی هستش که میگید من خواهر بزرگترتونم گفتم بهت بگم قربون دستت مریضم زود یه قابلمه غذا بردار بیا یه خورده هم تمیز کاری برام انجام بده خواهر جونم🤭.خدا خودش مشکلت رو حل کنه عزیزم

نمیتونی جای بری عیب نداره.نامه نوشتنم لازم نداره عزیزم همین الان هر چیزی رو که میخای با همون دل پرت ...

اخه یک ماه شبا با کلی گریه میخابم بالشتم خیس خیس میشه اما خدا صدامو نشنیده چرا پس حاجتمو نمی‌ده اگه هیچوقت نده چی 😔💔

مطمئن باش هر وقت که زمانش باشه و به صلاحت باشه میده فقط باید بهش اعتماد کنی.

هوم به صلاح فکر کنم نمی‌ده 🥺💔💔💔💔💔