2777
2789
عنوان

ریتالین

363 بازدید | 16 پست

سلام 

مامانها بچه هاتون مصرف کردن ؟

مشکلشون بهتر شده که در نهایت قطع بشه؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ۲۹ سالمه ویاس میخورم

برای چه مشکلی مصرف میکنید و چند وقته ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخام بچمو ببرن دکتر اصلا نمیشینه دستش پاش دهنش سرش همه جاش باهم تکون میده

حتما ببرید ...

دارو مناسب میدن درست میشه

حتما ببرید ...دارو مناسب میدن درست میشه

شما بچت چ مشکلی داشت 

چند سالگی بریدد

خودتون و همسرتون بی اعصاب و بداخلاق نبوددید؟

من خودم ببخشید سگ اخلاقم

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

شما بچت چ مشکلی داشت چند سالگی بریددخودتون و همسرتون بی اعصاب و بداخلاق نبوددید؟من خودم ببخشید سگ اخ ...

پسر من پیش دبستانی اوایل ارتباط نمیتونست بگیره بردمش روانشناس کودک چندین بار بهتر شد  

بعد رفت مدرسه خیلی خیلی هیجان زده میشه تو خونه اصلا اصلا ما باهاش مشکل نداریم روانپزشک کودکان بردم چون هفت ساله نبود دارونداد باز راه کار داد برای کنترلش

امسال تمرکزش دچار مشکل شده دکتر گفت این دارو رو مصرف کنه کلاس دوم هست گفت هوش گفتاری و هیجانیش بالاست

نه ما بداخلاق نیستیم آرومیم ولی ایشون بمب انرژیه

پسر من پیش دبستانی اوایل ارتباط نمیتونست بگیره بردمش روانشناس کودک چندین بار بهتر شد بعد رفت مدرسه ...

بچه منم خیلی انرژی دارع  تو مهد فقط جیدوعه بقیه تو  صفن این جیدوعه می افته، با همه دوست میشه . ماشین بازی میکنه مدام با ماشینا تصادف میکنه تو بازی. ی در قابلمه برمیداره دستش مثلا فرمون ماشینه  ی میله میکنه تو شلوارش مثلا دنده ماشینه، تو خونه جیدوعه با دهنش صدای گاز دادان ماشین میده و با اون میله دنده عوض میکنه  بسیار بسیار بسیار لاغره  بیمارگونه حتی. بشینه هم حتنا ی حاش تکون جیخوره

بچه منم خیلی انرژی دارع تو مهد فقط جیدوعه بقیه تو صفن این جیدوعه می افته، با همه دوست میشه . ماشین ...

نه پسر من فقط تو مدرسه انگار اونجا بچه ها رو میبینه هیجان زده میشه بعد معلمش بنده خدا اذیت میشه بخواد همش تذکر بده بهش تا شرایط رو گفت من سریع بردمش که مشکل حل بشه

نه پسر من فقط تو مدرسه انگار اونجا بچه ها رو میبینه هیجان زده میشه بعد معلمش بنده خدا اذیت میشه بخوا ...

این بچه منم مشکل داره درسته؟

این بچه منم مشکل داره درسته؟

باید ببرید دکتر همین جوری نمیشه گفت تست میگیرن ازش باهاش صحبت میکنن 

من اینقدر بردمش نمیدونم واقعا پیش چند تا 

روانشناس کودکش خیلی عالیه بازی درمانی میکنه باهاش اما رفتار درمانی تنها جواب نداد براش در نهایت

شیشه است با یه اسم جدید

شما داروساز هستید؟

5 تا دونه اش رو وردار تو هاون بکوب بعدش اسنیف یا اسنورت کن اورینتت عوض میشه

۵تا مگه جنگه همه رو با هم بخوره؟!

من معنی این چیزهایی رو که گفتید بلد نیستم البته 

خانم دکتر برای بچه بیش فعال چه توصیه ای دارید؟!