2777
2789
عنوان

بچه ها شورتم هنوز مونده بین زمین و ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 12313 بازدید | 155 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخام خودمو ب بیخیالی بزنم ولی همش میرم نگا میکنم میبینم اونجاس کاش حداقل بادی چیزی بیاد پرت شه پایی ...

عزیزم مگر همسایه ها می‌دونن که اون لباس زیر شماست ؟مگر کسی از همسایه ها اون لباس زیر رو تن شما دیده ؟ 

پس اصلا ناراحتی نداره

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

این مسیله تومجتمع ما زیاد اتفاق میفته. کلی ش ورت و سو تین و لباس بین شاخه های درخت کنار ساختمون اویزونه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ی کم دون بپاش روش گنجشک کلاغا بریزن روش نوک بزنن بلکه بیفته🤣🤣🤣

وای😂😂💔

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

یه پارچه ایی چیزی که نمیخوای رو پرت کن روش که مشخص نشه، اگه ام نتونستی مهم نیس کی میدونه مال توعه

اخه جوریه با دست بخائ پرت کنی اونجا نمیمونه میفته پایین نمیدونم لامصب چجور افتاد اونجا اصلا باد هم نیس پرتش کنه پایین

2810