2777
2789
عنوان

کانون قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی ریاضی رو چجوری میخونی من که دیگه هنگ کردم؟

ریاضی رو اول یه دور همینطوری کتاب درسی رو بخون که مطمئنا چیزی متوجه نمیشی بعد بیا درسنامه خیلی سبزو بخون و مثال های ساده ش رو حل کن بعد حتماااا تمرینای کتاب درسی رو حل کن و در اخر تست تست تست

تست زیاد بزن و حتما خودت حل کن !

اره بیشتر بخاطر تیزهوشان

ازمونای تیزهوشانشو امیدوارم شرکت کرده باشید من دخترخالم پارسال عضو بود و خداروشکر تیزهوشانشم قبول شد

ایشالا بچه شما هم موفق بشه  

بی دلیل میخندم و تمام شهر فهمیده اند که گفته ای دوستت دارم...❤
ریاضی رو اول یه دور همینطوری کتاب درسی رو بخون که مطمئنا چیزی متوجه نمیشی بعد بیا درسنامه خیلی سبزو ...

اره به نظرم اول جزوه رو بخون بعد كتاب تا ميتونى تست بزن اما تست تاليفى نه ها تست هاى كنكور ٩٠تا حالافقط

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
ریاضی رو اول یه دور همینطوری کتاب درسی رو بخون که مطمئنا چیزی متوجه نمیشی بعد بیا درسنامه خیلی سبزو ...

من درسنامه های خیلی سبز رو متوجه نمیشم الانم که نمیدونم برا این آزمون کانون کجاها رو باید بخونم دیگه دیشب انقد گریه کردم چشمام پف کرده این هوا شیمی رو تو کانون زدم ۷۰ زیستم زدم ۵۰ بعد ریاضی فیزیک صفر 

ازمونای تیزهوشانشو امیدوارم شرکت کرده باشید من دخترخالم پارسال عضو بود و خداروشکر تیزهوشانشم ق ...

ازمونای تیزهوشان مبتکران ؟

خواهر من امروز یکیشو داد

قلمچی آزمون تیزهوشان نداره فقط کلی مال ششمه

ازمونای تیزهوشانشو امیدوارم شرکت کرده باشید من دخترخالم پارسال عضو بود و خداروشکر تیزهوشانشم ق ...

ازاول مهر ثبت نام کردم کانون تا حالا سه تاآزمون داده

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
ازمونای تیزهوشان مبتکران ؟ خواهر من امروز یکیشو داد قلمچی آزمون تیزهوشان نداره فقط کلی مال ششمه

نه قلم چی بود کلاس ششم بود ازمونشم تیزهوشان بود والا

بی دلیل میخندم و تمام شهر فهمیده اند که گفته ای دوستت دارم...❤
برو يه كلاسى چيزى زياد وقت نداريا

ای خواهر دست رو دلم نذار که خونه تو شهر ما یه دبیر چیه یکی پیدا نمیشه عین آدم توضیح بده دیشب رفتم کلاس فیزیک من با اینهمه اُجوبه بودن تو فیزیک که هیچی هیچی حالیم نیست و صفر مطلقم بهش دوتا نکته یاد دادم که آخر استاده میگه این نکاتو از کجا یاد داری اینا جایی مکتوب شده

ینی دلم بدجور پُره

من درسنامه های خیلی سبز رو متوجه نمیشم الانم که نمیدونم برا این آزمون کانون کجاها رو باید بخونم دیگه ...

الهی  

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
من درسنامه های خیلی سبز رو متوجه نمیشم الانم که نمیدونم برا این آزمون کانون کجاها رو باید بخونم دیگه ...

خب درسنامه مهروماه رو نگاه بنداز اگه با اونا میفهمی بخر

آزمون کانون پیش احتمال و تابع

پایه معادله نامعادله بازه و مثلثاته

گریه نداره قوی باش 

شیمی و زیستتو عالی زدی سعی کن اوناروهم بکشی بالا

ای خواهر دست رو دلم نذار که خونه تو شهر ما یه دبیر چیه یکی پیدا نمیشه عین آدم توضیح بده دیشب رفتم کل ...

2810