2777
2789
عنوان

بچه ها ترخدا بیایین تقصیر منع یا خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست
وقتی درکم نمیکنه ولی دلمو میشکونه من باید اینطور بگم آدم تا سرش نیاد نمی‌فهمه من شب روزم داغونه ولی ...

حالا خودمونیم اگه واقعا چنین اتفاقی برای خواهرزاده ت بیافته راضی و آروم میشی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی درکم نمیکنه ولی دلمو میشکونه من باید اینطور بگم آدم تا سرش نیاد نمی‌فهمه من شب روزم داغونه ولی ...

منم تجربه شبیه شما داشتم و منم با اون مردم وزنده شدم منم نونمو به خونم میزدم

دلیل نمیشه چون کسی ما رو درک نمیکنه به مرگ عزیزانشون راضی باشیم 

خاک تو سر کسی که به مرگ عزیزانش راضی میشه و به جای اینکه بگه خدایا این بلایی که سر من اوردی رو سر هیچ بنی بشری نیار حتی دشمنم و اروز مرگ عزیزانشو میکنه 

چی بهت بگم حیف بچت تو باید جای اون میرفتی تو خطر ناکی 

من رو دلم این حرفو زدم خیلیم خواهر زادمو دوسدارم کاری ب خواهر زام ندارم عصبی بودم گفتم

خوب عزیزم گفتنش هم قشنگ نیست واقعا به نظرم به جای دعوا بشینین دوستانه حرف بزنین به هر حال هم خون هستین ،و اینکه نباید توقع داشته باشی به اندازه ای که تو عزاداری اونم عزادار باشه که 

حالا خودمونیم اگه واقعا چنین اتفاقی برای خواهرزاده ت بیافته راضی و آروم میشی؟

اره چرا نشه ما همیشه یه اتفاق ساده برامون میفته میگیم خدایا سر دشمنون نیار این ادمها خطر ناکن و باید ازشون ترسید  

منم تجربه شبیه شما داشتم و منم با اون مردم وزنده شدم منم نونمو به خونم میزدمدلیل نمیشه چون کسی ما رو ...

شما بلد نیستی حال ادمو خوب کنی لااقل حرف الکی نزن 

من پسر دوم برادرش و دیده بود ک رفته زیر ماشین  اومده جلو این پسر میپلکه سرم پسرم ت دست پام انقد جیغ کشید 

اون دلش ب پسرم نسوخت بس منم نباید دلم بسوزه  

پسرم از وقتی برادرشو دیده ک رفته زیر ماشین حالش بده اینم از اینجا اومده جلو بچم جیغ میکشه

نه بنده خدا از ته دل نگفته عصبی بوده

وا مگه ادم به خون خودش همچین حرفی میزنه 

اون خواهرش تا ابد این حرف این ادم تو ذهنشو قلبش میمونه حالا تو هر شرایطی گفته باشه 

این خانم نفرین کرده 

خوب عزیزم گفتنش هم قشنگ نیست واقعا به نظرم به جای دعوا بشینین دوستانه حرف بزنین به هر حال هم خون هست ...

دیگه نمخام باهاش حرف بزنم تا ابد فک نکنم خواهری دارم دشمن دلش بهم میسوزه ولی اینکه خاهرمه انگار ن انگار

دیگه نمخام باهاش حرف بزنم تا ابد فک نکنم خواهری دارم دشمن دلش بهم میسوزه ولی اینکه خاهرمه انگار ن ان ...

دلش چرا باید برات بسوزه آدم تا یه مدت همدردی میکنه و همدردی میخواد بعد دیگه باید خودتو جمع و جور کنی دیگه نمیشه که اونا هم همیشه عزادارت باشن 

چرا توقع نداری کاملا مشخصه دیگه خودت میری سرمزار توقع داری اونم همیشه بیاد میگی با دخترش میره بازار اونور دنیا میره مدرسه قرار نیست زندگیشو برات متوقف کنه که،حالا اون یه شوخی کرده باهات تو هم یه بار دیگه باهاش شوخی کردی با هم برابر شدی سر شال هم از کجا میدونی خواهرت شیر کرده اون یکی خواهرتو،شاید خود خواهرت که شال خریده پول لازم بوده بهت گفته ،تو حال خرابت میشینی برای خودت معما مینویسی و حل میکنی عزیزم به نظرم کلا یه مدت فاصله بگیر ازشون سعی کن روحیه تم درست کنی