2777
2789
عنوان

گذشته پارسا فراهانی🙂

1002 بازدید | 5 پست

استاد پارسا فراهانی در سن ۱۸ سالگی در کنکور شرکت نکردند. و در دانشگاه پیام نور تهران غرب بدون کنکور برای اینکه سرباز نشوند و سربازی روند. و بتوانند در کلاس های فوتبال ثبت نام کنند ادامه تحصیل داد.

اما بعد از سه سال که ترک تحصیل کرده بودند تصمیم به دوباره کنکور دادن گرفتن که این تصمیم خود را از ۱۶ آبان سال ۱۳۹۳ شروع کردند. و با معدل ۱۳ رشته ریاضی توانستند در دی ماه امتحانات نهایی رشته تجربی شرکت کنند و معدل خودشان را از ۱۳ به ۱۹.۹۱ برسانند.

ایشان توانستند در ۲۳ خرداد رتبه حدود ۲۰۰ را کسب کنند.

در نهایت ایشان مدرک دکترای رشته داروسازی خود را از دانشگاه تهران و استعداد درخشان علوم پزشکی تهران گرفته اند.

کنکوریای عزیزی ک میگید هنوز شروع نکردم دیره قبول نمیشم

من خودمم کنکوریم شرایطتونو درک میکنم ولی ببینید خواستن توانستن است ناامید نشید یاعلی بگید و شروع کنید♥️

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

👍🤍

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@رالیو    عزیزم یبار باهم حرف زدیم دررابطه با کنکور

واجب دیدم این تاپیکو توعم ببینی پس قربونت برم ناامید نباش  

هرموقع شروع کنی دیر نیس 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!