2777
2789

سلام خانوما از همون روز اول با هم مشکل داشتیم و من همیشه فک میکردم بالاخره درست میشه اخلاق خیلی تندی داره و دست بزن داره وقتی عصبی بشه خون جلو چشمش رو میگیره و دیگه فرقی ندارد کسی که جلوشه بچشه زنشه یا غریبه. 

خیلی دوستش داشتم و میشه گفت هنوز هم ته دلم دوستش دارم ولی دیگه نه به شدت قبل. چهار ساله ازدواج کردیم خانواده دخالت گری داره که هر چند خودش کنارشون می‌کنه ولی باز هم کرمشون رو میریزن

به شدت دهن بین هست و کافیه حتی یه احمق تو خیابون چیزی بهش بگه تا مدت ها ذهنش درگیره

با خانوادم از اول مشکل داشت و انتظار داشت هر کسی که این ازش خوشش نمیاد خانوادم باهاش قطع رابطه کنن منو از همه جا منع می‌کنه و تنها حتی نمیتونم خونه پدرم برم الان هم حدود دو ماهه کلا با همه قطع رابطه کرده حتی خانواده هامون.

سر تمام من با مادرم از دیروز یه جنگ جهانی درست کرده چون از قبل با پدرم مشکل داشت زنگ زده فحش و دعوا قرار دعوا گذاشته عکس هاشون رو برداشته و منو تهدید به آبروریزی می‌کنه 

یه بچه یک ساله دارم و خیلی نگرانم اگر اقدام به طلاق کنم بچه رو ازم بگیره

چون مدام تهدید می‌کنه که تو طلاق بگیر من با بچم می‌خوام از این کشور برم راحت زندگی کنم. 

راستی خانواده من هم واقعا خیلی اذیت کردن ولی این کار ها باز هم زیادی از حده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط میخاد تورو بتروسونهه وگرنه اگر عرضه مهاجرت داشت تا العان رفته بود

لطفا اینجا راهنمای غلط برای بقیه نباشین 🙏. اشتباه همیشه اشتباهه حتی اگر کت و شلوار تنش کنی! 

سعی کن زندگیتو درست کنی اخه یه بچه داری فکر میکنی طلاق بگیری بچت چی میشه

خیلی سعی کردم چهار ساله دارم به هر طرف چنگ میندازم ولی فایده ندارد احساس میکنم اختلال روانی داره ولی حتی حاضر نمیشه با مشاور حرف بزنه

مطمعنن اینکه مهریه بده نیست اگر رفتی درخواست طلاق احضانت بچتو بخاه به جای مهریه

لطفا اینجا راهنمای غلط برای بقیه نباشین 🙏. اشتباه همیشه اشتباهه حتی اگر کت و شلوار تنش کنی! 

مطمعنن اینکه مهریه بده نیست اگر رفتی درخواست طلاق احضانت بچتو بخاه به جای مهریه

همین کار و میکنم صد در صد ولی دیگه خانواده ای هم برام نداشته که بخوام برگردم نمی‌دونم کجا برم با یه بچه

خیلی سعی کردم چهار ساله دارم به هر طرف چنگ میندازم ولی فایده ندارد احساس میکنم اختلال روانی داره ولی ...

ازدواجتون سنتی بود؟ تو دوران نامزی همچین رفتارهای مشکوکی نداشت؟ 

همین کار و میکنم صد در صد ولی دیگه خانواده ای هم برام نداشته که بخوام برگردم نمی‌دونم کجا برم با یه ...

ببین بعضی از خونواده ها کلا از طلاق دخترشون میترسن چه برسه به اینکه نوشونم بیاره

شرایط مهاجرت رو داره به نظرت میتونه یک بچه یکساله رو ده روز نگهداره اصلا فکر کن بچه رو با خودش برد خارج اونجا باید بشینه بچه داری کنه پس کی باید کاز کنه و خرج زندگی رو بده

به نظرم داره میترسونتت ولی سعی کن مشکلات زندگیت رو حل کنی شاید شوهرتم تغییر کرد چون شرایطت فرق میکنه شما بچه دارین بخاطر بچه اتون تمام سعی اتون رو بکنید زندگیتون رو درست کنید

ببین بعضی از خونواده ها کلا از طلاق دخترشون میترسن چه برسه به اینکه نوشونم بیاره

خانواده من کلا منو نمیخوان وقتی دختر بودم به عنوان نون خور اضافی نگاهم میکردن پس اصلا نمیتونم برگردم اونجا