2777
2789

عزیزم بچه ات اگر شیر شما را میخوره با کلانتری میتونی ازش بگیری تا شش هفت سالگی هم مال شماست این ازاین 

اگر همسرت عصبیه بعد پشیمون میشه با دارو اروم میشه 

به نظرم شما فعلا سکوت کن سمت اونو بگیر با زبون چاخان وارومش کن 

بعد ازش بخواه برین روانپزشک بگومن خیلی استرسم بالا رفته میشه ببریم روانپزشک 

اونجا ازدکتربخواه باهمسرتم صحبت کنه اکر دارو بخوره بهترمیشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شرایط مهاجرت رو داره به نظرت میتونه یک بچه یکساله رو ده روز نگهداره اصلا فکر کن بچه رو با خودش برد خ ...

هیچ کدوم از شرایط رو ندارن ولی مدام ورد زبونش بچم حتی نیم ساعت کنارش نمی‌مونه مگر تو خیابون باشن حواسش پرت بشه میگه تو سهمی از بچه نداری مال منه. شده براش پرستار میگیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نمیخای خونه بابات بری یا حمایت اونا رو نداری اصلا اقدام ب طلاق نکن ..‌

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
عزیزم بچه ات اگر شیر شما را میخوره با کلانتری میتونی ازش بگیری تا شش هفت سالگی هم مال شماست این ازای ...

همه این کار هارو کردم همه رو بخدا میگه من پول اضافی برای دوا دکتر تو ندارم برو بگو بابات پول بده

اگر نمیخای خونه بابات بری یا حمایت اونا رو نداری اصلا اقدام ب طلاق نکن ..‌

پس چیکار کنم سر یه قاشق شسته نشده کتک بخورم یا بخاطر این که بچم جیغ کشیده 

دیگه ازش میترسم کل شب با چاقو نشسته بود بالا سر منو بچه خودت بودی تحمل میکردی

دیشب بین بحث و دعوا گفت تنها راهت طلاقه اما بعد اون هم نمی‌زارن راحت زندگی کنی آتیشت میزنم میخوام فر ...

عزیزم شما مشخصه هیچ اقدامی نمیکنی اگه قصد جدایی داشتی بچه نمیاوردی بعد چهار سال ادامه نمیدادی شما خودتون این ذهنیت بهش دادی که من بدبختم هر کاری کنی من میمونم اونم هر بلایی سر شما بخاد میاره منتظر بدتر شدن اوضاعت باش چون تاپیکاتو دیدم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خانواده من کلا منو نمیخوان وقتی دختر بودم به عنوان نون خور اضافی نگاهم میکردن پس اصلا نمیتونم برگردم ...

وس میخای کجا بریم با بچه یه ساله پوشکی 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

پس چیکار کنم سر یه قاشق شسته نشده کتک بخورم یا بخاطر این که بچم جیغ کشیده دیگه ازش میترسم کل شب با چ ...

نه تحمل نمیکردم .. فقط میگم طلاق گرفتن خاله بازی نیست .. سقف بالا سر میخای جیب پر پول میخای ک از هزینه های خودت و بچت و وکیل و هر روز دادگاه پاسگاه بر بیای .. کسیو میخای حداقل بچتو نگه داره هی بری و بیای ..‌ طبق قانون تا ۷ سالگی حضانت بچه با توعه .. باید ی سرپناه داشته باشی ... در کل قبل اقدام حتما باید بری پیش وکیل ک بهت بگه چ مدرکایی جم کنی تا بتونی طلاق بگیری و حضانت بچه رو بگیری ... باید بعد کتک فوری بری پزشکی قانونی پرونده سازی کنی همین مدرک خوبی میشه برات 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه مدت خنثی باش ، عادی باش ، جواب هیچ درگیری ای رو نده ، بذار التهاب بخوابه ببین چی میشه

طلاق با شرایط شما راحت نیست پس نباید هول بشی ، وقت برای طلاق هست

از یه روانشناس کمک بگیر حتما کمک بگیر حتی شده تلفنی و انلاین ، به راهکارهاش گوش کن ، شوهرت ذهن آشفته ای داره و صددرصد بچگی ای پر آسیب

عجب 
پس چیکار کنم سر یه قاشق شسته نشده کتک بخورم یا بخاطر این که بچم جیغ کشیده دیگه ازش میترسم کل شب با چ ...

این رفتارش یعتی می خواد تو رو بترسنه و می خواد هنیشه به حرفش باشی ...یه جدری رفتار کن که دیگه فک نکنه تو ازش میترسی  واگه واقعا شرایط مهاجرت دارین از اینحا برین از خاتواده ها دور باشین بهتره

ببخشید طولانی شد ولی اینایی که گفتم یک صدم ازین هاش هم نیستن

با سلام و احترام من آقام و شاید درست نیاشه دخالت کنم دارم میرم شیفت کاریم،به هیچ جاش کاری ندارم ولی مردی که دست بزن داره به هر دلیلی به هردلیلی به هر دلیلی سه بار تکرار کردم باید فکر اساسی برای اون زندگی بشه چون این فعل هرگز ترک نمیشه هرگز،دست بزن مثل  یه ویروس مخرب هست که قطعا در آینده به فرزندان شما هم منتقل میشه و اونها هم اسیر این چرخه ی آسیب زا خواهند شد

تنها خطاست که زندگیست و آگاهی مرگ است....