الان دوروزه اصلا یه خواب درست و حسابی نداشتم،به زور میخوابم،هی هم شب چن صدباری بلند میشم و احساس میکنم اصلا خواب نبودم فقط الکی چشامو بستم،این دیگه چه دردیه دچارش شدم ای خدااا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باید ازمایش هورمونی بدم بعد این جاریم برگشت گفت باید ۸ ساعت خواب مفید داشته باشی نمیدونم رابطه نداشته باشی استرس نداشته باشی،ببین بعداین من ۸ ساعت سهله احساس میکنمم یه خاب ۱ ساعته مفید هم ندارم...مغزم داره میپکه بقران
من دو س روزه قبل خواب سیب هم میخوردم ممکنه از اونم بلشع
شاید ازاون باشه ادما باهم فرق دارن ممکنه ی نفر اصلا روش اثرنکنه ی نفر اثرمنفی بذاره واینکه کلا میگن قبل خواب میوه نخورید برای کبد خوب نیس .دیگه نخور عصر بخور
شاید ازاون باشه ادما باهم فرق دارن ممکنه ی نفر اصلا روش اثرنکنه ی نفر اثرمنفی بذاره واینکه کلا میگن ...
چه میدونستم فکردم دارم در حق خودم لطف میکنم...این چن وقتم عمه همسرم فوت شده دیگه بخدا مام کلافه شدیم یه هفتس روانمون و اسایش و ارامشون ریخته بهم صب میرفتیم اخر شب میومدیم