2777
2789

خواستگار مورد علاقه من نمیره خواستگاری دختر ۱۹ ساله 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۵ سالگی یکی که همو دوست داشتیم اومد خاستگاری و عقد کردیم 

ولی الان که ۲۰سالمه میفهمم چقد زود بوده با اینکه زندگی خوبی دارم

اما آدم هرچقدر سنش بیشتر میشه و تو اجتماع بیشتر قرار میگیره همونطور هم دیدگاهش تغییر میکنه

مثلا من عاشق شعر و ادبیاتم اما نامزدم چون تحصیلات پایینی داره و خیلی سریع وارد بازار کار شده و درسو ادامه نداده نمیتونه این حس نیاز من به شنیدن شعر رو از طرف خودش ارضا کنه

اصلا گذشته از همه اینا زودههه 

۱۹سالگی هم بستگی به خودت داره

چرا

هنوز خیلی کار دارم، کلی برنامه واسه مجردی دارم . فرصتهایی که توی متأهلی قرار نیست پیش بیاد و اگرم پیش بیاد دیگه نمیتونم با این کیفیت و وقت آزاد بپذیرمشون و هنوز خودم رو کاملا نپذیرفتم و اون تغییراتی که می‌خوام توی شخصیتم ایجاد نکردم پس نمیتونم کسی راه بدم به زندگیم 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

ازدواج ک باید بکنن دخترا بلاخره 

یکی۱۵ سالگی با حماقت یکی ۴۵سالگی با هزار تا جادو جنبل

مهم اینه ک هروقت کیس خوب اومد قبولش کنی 

اگ خانوادت و خودت پسند کردید و شرط و شروط تو رو قبول میکنن معطل نکن 

گوش ب حرف ی مشت تو کف نکن