2777
2789
عنوان

دختر رو بد تربیت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست
اولین قدم صبر کردن هست دومین قدم با صلابت رفتار کردن ،یعنی اگه کار اشتباهی کرد با اقتدار اشتباهش بهش ...

ازین گیجم که من خیلی باصبر وحوصله برخورد کردم ولی بچم خیلی بدتربیت شده

ولی جاریم اصلا اجازه گریه زاری یا چیززیادخواستن نمیده مثلا نمیزاره بچش خوراکیشو دستش بگیره ببره باید بشینه تموم کنه یا اجازه ندارن توخونه به هیچی دست بزنن اسباب بازی مطلقا نباید توهال بیارن وقانونای ازین سختر

بچش خیلی خیلی ارومه 

الان جاریتو چیکار داری؟ذهنت مقایسه گره ذاتا

مقایسه م ازین جهته که من باحرف خیلیا مدام صبرومدارا کردم ولی نتیجه عکس دیدم

ولی جاریم هیچ صبری نمیکرد بچش مثلا چایو میریخت یه دونه میزد رودستش ک بعدا تکرارنکنه 

یاگریه میکردن نیشگون میگرفت وساکتشون میکرد

الان خیلی بچه های اروم و خوش برخوردین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقایسه م ازین جهته که من باحرف خیلیا مدام صبرومدارا کردم ولی نتیجه عکس دیدمولی جاریم هیچ صبری نمیکرد ...

مگه فقط بچه آروم داشتن ملاکه؟

رباته مگه بچه؟

شما فقط دنبال تایید بقیه ای که بگن‌اره چه خوب تربیت کرد

خبر از آسیب هایی که بچه جاریت دیده داری؟

خبر از عقده های دلش داری؟

خبر از اینده ش داری که آیا روانش سالمه یا نه؟

هر چه از دوست رسد نیکوست...
اقتدار اقتدار اقتدار.‌توتربیت بچه. اقتدار همراه مهربونی. شما نمیذاری بمونه نمیخوای بمونه سرحرفت وایم ...

من اصلا نمیزارم 

از دوسالگی نزاشتم تاالان کهفت سالشه ول نکرده وهمیشه سراین موضوع گریه میکنه بااینکه من بجز خونه خالش هیچ جا نذاشتم بخوابه

مگه فقط بچه آروم داشتن ملاکه؟رباته مگه بچه؟شما فقط دنبال تایید بقیه ای که بگن‌اره چه خوب تربیت کردخب ...

نمیدونم اونا دچار چ اختلالی هستن

من فقط میدونم دخترخودم حالش خوب نیست لجباز و عصبی وبی منطق و حرف گوش نکن

نمیدونم اونا دچار چ اختلالی هستنمن فقط میدونم دخترخودم حالش خوب نیست لجباز و عصبی وبی منطق و حرف گوش ...

بچه شما داره علامت نشون‌میده ک باهاش بدرستی رفتار نشده

و این یک سیگنال خوبه

اگر بله داری وارد این ربات شو ازش مشاوره بگیر با بقیه فرق داره مشاوره هاش مال مدرسه دخترمه

@Kimia_bot

ازین گیجم که من خیلی باصبر وحوصله برخورد کردم ولی بچم خیلی بدتربیت شدهولی جاریم اصلا اجازه گریه زاری ...

بدی ماجرا اینجاست که بچه ت با بچه جاریت مقایسه می کنی 

روان و روحیات همه بچه ها  ،شکل همدیگه نیست 

دختر اولی منم اینطور بود آروم و حرف گوش کن ،به خدا برای تربیتش هیچ اذیت نشدم 

ولی امان از دختر دومی 

لجباز و زبون دراز و جاهایی باید حتما کار خودش بکنه و گرنه کلی بهم میریزه 

باورت میشه همون اوایل کفش نمی پوشید ،با دمپایی مهمونی و رستوران می رفت ،چقدر سر اینکارش خودخوری کردم 

یا مثلا اصلا لباس کش دار یا شلوار نمی پوشید  همه ش عروسکی و آزاد 

و یا حتی ،عصبی میشه بددهنی می کنه 

ولی کم کم بهتر شد ،الان هم همونه ولی برای حرف من ،ارزش قائل میشه 

مثلا یک کاری می کنه ،بعد دعواش می کنم ،تنبیه بدنی نداریم 

بعد که کمی اروم شد میات بغلم میگه اره اشتباه از من بود یا چون تو میگی باشه می پوشم 

گاهی اوقات هم لجبازی می کنه  ولی اذیت انچنانی برای من نداره ،به حال خودش میزارمش 

مثلا اخرین مورد ،بابام اینا لباس پاییزی براش خریدن ،بعد هوای ما هنوز گرمه ،کولر میزنیم 

اینم لباسارو خیلی دوس داره،هر روز که میره پیش می پوشه میره 

چندبار مخالفت کردم ولی حرف خودش می زنه 

اذیتش برای خودشه منم تا زمانی که اذیتی برام من نداره مخالفتی نمی کنم 

😐🤷🏻‍♀️
بدی ماجرا اینجاست که بچه ت با بچه جاریت مقایسه می کنی روان و روحیات همه بچه ها ،شکل همدیگه نیست دخت ...

میدونم نباید مقایسه کنم

ولی روحم خستش ازین حجم از مدارا و صبر و گذشتی که هیچ سودی برامون نداره دلم میخواد سختگیرشم ذاتا نمیتونم

واین تناقض اذیتم میکنه و دچار سردرگمی میشم

میدونم نباید مقایسه کنمولی روحم خستش ازین حجم از مدارا و صبر و گذشتی که هیچ سودی برامون نداره دلم می ...

سخت گیری فقط بچه رو عقده ای می کنه ،که ی جایی ،عقده هاش خالی می کنه 

ببین یکی رو می شناسم خیلی سخت گیره ،بچه ش به ظاهر خیلی اروم و حرف گوش کن ،چیزی که خودش می خوات (من اسمش میزارم ضعیف کشی )

ولی بچه ش ، سراسر استرس و عقده س 

😐🤷🏻‍♀️
سخت گیری فقط بچه رو عقده ای می کنه ،که ی جایی ،عقده هاش خالی می کنه ببین یکی رو می شناسم خیلی سخت گی ...

نمیدونم منم مثل شمابود طرز فکرم ولی تجربه شخصیم خلاف این موضوعه

الان من نمیدونم چکار کنم

نمیدونم منم مثل شمابود طرز فکرم ولی تجربه شخصیم خلاف این موضوعهالان من نمیدونم چکار کنم

عزیزم نتیجه تربیت درست

بیست سال بعد معلوم میشه نه الان ک هنوز بچس داری بچه تو  با بچه جاریت مقایسه میکنی

بذا بیست سال بگذره میفهمی جاریتم گند زده

شایدم هیچ وقت در ظاهر نفهمی ولی در باطن مطمین باش جاریت گند زده گند

نمیدونم منم مثل شمابود طرز فکرم ولی تجربه شخصیم خلاف این موضوعهالان من نمیدونم چکار کنم

هیچ وقت خودت با بقیه مقایسه نکن 

روحیات دخترت با دختر  جاریت یکی نیست 

خودت اذیت نکن

😐🤷🏻‍♀️