دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ۶ هفته نشون نداد ۸ هفته رفتم صدای قلبش و شنیدم الانم کنارم خوابیده جیگر مامان نگران نباش ببین قدیما مگه این چیزا بود ده تا هم میزاییدن بیخیال
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
عزیزم اصلا استرس نداشته باش من تا تست و ازمایشم مثبت شد رفتم دکتر برا تشکیل پرونده گفت حالا زوده دو هفته دیگه برو سونو ۷هفته و ۴روزم بود رفتم سونو واژینال صدا قلبشو گذاشت شنیدم هنوز زوده برنامه گهواره رو نصب کن خیلی بهت کمک میکنه هم توی بارداری و هم بعد زایمان
تازه اولته عزیزم من از حاملگی خارج رحم شروع کردم تا الان که هزار تا چیز میاد ذهنم اصلا انقد حال خودمو بد میکنم البته یکمم اطرافیان سر جنسیت اذیت میکنن افسردگی گرفتم اصلا حالم خوب نیست خودمو بچه رو فراموش کردم