2777
2789
عنوان

به شایعه ایی پشت سر شوهرم راه انداختن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 37 پست
چطوری؟

شوهرم با یک اقا دوست شده ک از وقتی اومده همش ضضر بوده تو زندگی ما هرچقدر میگم بااین ادم رفت وامد نکن میگه نه ب اونک ربطی نداره 

فک ممیکنم ماجرا از قضیه مالی بالاتره و‌یه گند کاری این پسط بوده ک میترسه اون لو بده براهمین باهاش بد رفتار نمیکنه با توجه ب ضررهای مالی ک بهمون زده

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه میگه استوری نمیذارم. چیپه بعد سفر استوری سفر بذارم

بذاره  یه متن عاشفانه بنویسه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

همون خانم همیشگی هست؟اگر اون نیست ولش کن نمیخواد استوری بذاره.

دیدم یوقتایی میری بیمارستان ب شوهرت سز میزنی

بنظرم این هفته ی‌سری برو

ی‌کیکی چیزی ک بتونی بشینی با همکاراس یکم وقت بگذرونی 

عکسای تو گوشیت نشونشون بده.ب دونفر نشون بدی باز سریع خبر جدید پخش میشه

استارتر جان زیاد حرص اینچیزارو نخور وقتی میدونی باهمسرت مسافرت بودی و همسرت اون تایم کنارت بوده حرف بقیه برات بی اهمیت باشه

خیلیاااااا هستن وقتی میبینن ۲نفر باهم خوبن و زندگی خوبی دارن نقشه میکشن و شایعه درست میکنن که اون دونفر رو بجون هم بندازن و زندگیشونو بپاشونن از هم (دیدم که میگما)

برای استوری و... هم بگم که اقایون خیلیاشون اصلا اهل اینچیزا نیستن 

همسر منم اینمدلی هستش کلا عکس دونفره نه پروفایل میزاره و نه استوری میکنه چون معمولا اقایون مسخره میکنن و هی میگن زن ذلیله و از اینجور خاله زنک بازیا

خودت یروز برو پیش همسرت محل کارش بعد پیش همکاراش اگر بحث باز شد از سفرتون تعریف کن حسابی 

وااا یعنی چی استوری نمیزارم بگو خودت به کنار من دوست ندارم راجب زندگیم اینطوری فک کنن مجبورش کن بزا ...

اره انقدر حرص خوردم و رو مغزش راه رفتم تا قبول کنه قراره امشب بذاره ببینم میذاره

همون خانم همیشگی هست؟اگر اون نیست ولش کن نمیخواد استوری بذاره.دیدم یوقتایی میری بیمارستان ب شوهرت سز ...

نه اون نیست. تازه از دست اون راحت شده بودم😑

اخرش راضی شده پست بذاره.

اره بیمارستان زیاد میرم. حالا هفنه بعد ببینم کی کشیکه میرم بهش سر بزنم

استارتر جان زیاد حرص اینچیزارو نخور وقتی میدونی باهمسرت مسافرت بودی و همسرت اون تایم کنارت بوده حرف ...

اره نه تنها من بودم کل خونوادش هم بودن از این حرصم میگیره که یه مسافرت خونوادگی رو این شکلی شایعه کردن.