2777
2789
عنوان

حرصم گرفته از دست خواهر شوهرام

330 بازدید | 19 پست

امشب کل خانواده ی شوهر تشریف آوردن شام خونه ی ما، بعد خواهر شوهرام به بهانه ی بچه ی کوچیک که آرومش کنن همش داخل اتاق خوابمون بودن از یطرفم خواهر زاده ی من که ۹ سالشه باهاشون داخل اتاق بود بعد جلوی خواهر زادم تمام کشو ها و کمدم باز کردن داخلشو نگاه کردن فوضولها، خواهر زادم میگه بعدشم پچ پچ کردن خوشبختانه همه چیو بهم گفت و روی واقعی‌شون رو دیدم البته از قبل همچین دله خوشی هم نداشتم ازشون،  میخام دفعه ی بعدی که دیدمشون به روشون بیارم و تیکه بندازم شما جای من بودین خدایی چیکار میکردین بنظرتون نادیده بگیرم یا نه؟ راستشو بگینا 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگفتن حالا 

جدا از اینا هروقت مهمون میاد نزار برن اتاق خوابت بفرس اون یکی اتاق یا آشپزخونه به هرحال اتاق شخصی و خصوصیه

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

ای خدا  

نمیفهمم چطوری بعضیا روشون میشه کمد و کشو و زندگی دیگران و وارسی میکنن. از خودشون خجالت نمیکشن؟

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
چی میگفتن حالا جدا از اینا هروقت مهمون میاد نزار برن اتاق خوابت بفرس اون یکی اتاق یا آشپزخونه به هرح ...

خواهرزادم متوجه نشد چی میگفتن آخه اینا قبل اینکه بپرسن اجازه بگیرن میرن داخل اتاق خدایی منم اصلا هیچ حرفی نمیزنم میگم راحت باشین ولی امشب این موضوعو فهمیدم آتیش گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خدا نمیفهمم چطوری بعضیا روشون میشه کمد و کشو و زندگی دیگران و وارسی میکنن. از خودشون خجالت نمیکش ...

من خودمم خواهر شوهر هستم هیچوقت همچین اجازه ای به خودم نمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ بیشعور چرا تو کمد و کشو رو نگاه کنن اتاق ی جای شخصی هستش اصلا نباید اجازه بدی برن داخل اتاق

اصلا اجازه نمیگیرن همینجوری عین گاو سرشونو میندازن میرن تو اتاقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودمم خواهر شوهر هستم هیچوقت همچین اجازه ای به خودم نمیدم

خیلی زشته، حریم شخصی دیگران و باید رعایت کرد

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
یا در رو قفل کن یا اونا هل جا رفتن توهم برو هی بهشون سر بزن تنها شون نذار

من چون کلی کار داشتم همش امشب آشپزخونه بودم ازین به بعد حواسم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یکی خواهر شوهر هام اومده بود خونمون جلوی چشم خودم رفت تو اتاق داخل کمد ها رو نگاه کرد. بعد به شوهرم گفتم گفت این شعور نداره. بعد هم به دختر اون یکی خواهر شوهرم گفتم که به گوشش برسونه. گفت خونه ما هم میاد همین کارو میکنه 😑😑 جاریم هم میگه میاد خونه ما مثلا استکان میخاد بهونه میکنه میره بهش میگم تو فلان کابینت هست. میره همه کابینت ها رو باز میکنه غیر اونی که آدرس استکان داده 

من یکی خواهر شوهر هام اومده بود خونمون جلوی چشم خودم رفت تو اتاق داخل کمد ها رو نگاه کرد. بعد به شوه ...

خب شما چیکار کردی ؟ چرا به خودش تیکه نمیپرونی بگی؟ آخه واقعا کارشون زشتههههه من درکشون نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40