2777
2789
عنوان

کیا باشوهرشون قهرن بیاین دور هم باشیم 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4969 بازدید | 178 پست
بچه ها چرا مردها اینقدر بی خیالن؟ دیدی قهر باشیم اصلا نمیتونیم بخوابیم ولی اونا راحت و اسوده میخواب ...

اره اونوقت ما چقدر فکر وخیال داریم کارای روزانه خونه رو هم من نمیتونم قشنگ انجام بدم اینقدر اذیت میشم

فایده ندارن اینا فقط پیرتر میشن یکم آرومترمیشن همیشه به شوهرم میگم پیرشدی دیگه جرات داری حرف بزن ببی ...

من جدی میشم حرف نمی‌زنم کمی خودشو جمع می کنه ولی تا دوروز دوباره همون میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من جدی میشم حرف نمی‌زنم کمی خودشو جمع می کنه ولی تا دوروز دوباره همون میشه

شوهرمن خواب بین هم هست میگه فلان کارو کردی من خوابشو دیده بودم🫥 آقا بهش الهام میشه

یه مدتی میگفت تو یه کار اشتباهی کردی بیا خودت اعتراف کن میبخشمت🫤🫤🫤ب داییم گفتم گوششو پیچوند دیگه شر ور نگفت

ببینی چه پیامایی میفرستاد من ک هفت ساله شوهرمه انقد احساس راحتی نکردم باهاش رو ندیدم ازش ک چیزی بگم ...

نسیم جان تو روبیکا گروه زدخ بودی نتونستم ب ایدی ت پیام بدم منم میخام بیام چکار کنم

اره اونوقت ما چقدر فکر وخیال داریم کارای روزانه خونه رو هم من نمیتونم قشنگ انجام بدم اینقدر اذیت میش ...

من دیروز چقد گریه کردم جگرم خون شد الکی الکی باهاش بحث کرد چقد حرف بد بهم زد

کاش میزدی تو صورتش تموم گذشته رو

فقط گذشته نه تمام جدوآبادشو آوردم جلو چشمش😂

دیگه کم آورد رفت بیرون

اگه سرش به تنش می ارزید بخدا از این حرفش ناراحت نمیشدم اخه هیچ پخی نیس نه خودش نه خانوادش

همه بهم میگن اخه چرا با این ازدواج کردی