2777
2789
عنوان

تو شیر پسرم چی بریزم مقوی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه فقط موز هم بگید چون شیر رو ولرم میکنم ایراد نداره قاطی کنم؟

من که همیشه هم خودم هم شوهرم شیر موز میخوریم هم خوشمزس هم موز گرمه و سردی شیر رو میگیره کامل مصلح شیره 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

شیر غذاست و موز میوه و میوه همراه غذا نباید خورده بشه

شیر غذاس؟! 

این حرفا از کجا میاد؟ اتفاقا طبع موز گرم و خشکه و سردی شیر رو ازش میگیره و مصلح شیره ، شیر موز از اول یه تغذیه مقوی بوده و هست این حرفا چیه؟؟؟ الان این همه آدم شیر موز می‌خورن چه مشکلی پیش اومده ؟ 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

شیر غذاست؟! شما ناهار شیر میخورید؟ این حرفارو از کجا در میارید؟

عزیزم یه کم مطالعه کنید تغذیه یه علمه من یه کمشو بلدم بله خیلیها شیر رو در وعده اصلی مصرف میکنن و اگر ما استفاده نمیکنیم دلیل نمیشه بگیم نیست توی طبقه بندی مواد غذایی لبنیات غذاست 

پس چرا ما شیر موز میخوریمآخه پسر من لب به میوه نمیزنه گفتم شاید اینجوری نفهمه

خب ما اشتباه میکنیم میخوریم مث خیلی چیزای دیگه که میخوریم مثلا اسفناج با ماست یا ابگوشت با دوغ البته الان خیلیا جبهه میگیرن ولی اگر کمی اموزش ببینیم متوجه میشیم