2777
2789

در مورد ادابشم یه نماز داره که طولانیه همراه با خرز یه برگه میفرستن که داخلش کیفیت نمازش نوشته شده اما اگه خودت نتونی بخونی یا سختت باشه یه هزینه جدا میگیرن به نیابت از شما می‌خونن که من هم برای خودم و هم برای بابامو خودم خوندم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینکع میگن باید رو پوست اهوباشه و زمان خاص نوشته بشه و قابش نقره خالص باشه منظورمهار کجا بگیرم حا ...

نه بابا اینا همش الکیه تو دیوار بزن زیاد هست با پیک هم برات میفرسن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 
میخوام اصل باشه یعنی همه ی اینا که ادعا میکنن روپوست اهو و نقره خالصه الکی میگن؟

ابجی گیر دادی به پوست اهو و نقره 

نیاز نیست حتما پوست اهو باشه اصلا یه پوست به شما نشون بدن بگن پوست اهو هست شما باور میکنی 

اینارو از کجا در میاری  

ابجی گیر دادی به پوست اهو و نقره نیاز نیست حتما پوست اهو باشه اصلا یه پوست به شما نشون بدن بگن پوست ...

برا همین برام مهمه جای معتبر باشه که بنا رو بر اعتماد بذارم

میگن اگر شرایطش رعایت نشه نه تنها فایده نداره بلکه اثرات سوء داره

برا همین برام مهمه جای معتبر باشه که بنا رو بر اعتماد بذارممیگن اگر شرایطش رعایت نشه نه تنها فایده ن ...

یه نمازی داره باید بخونی

خرافات زیاده توجه نکن

ببین یه مدت فالو داشته باشش استوری هاشو دنبال کن کاملا که نطمئن شدی همه جوره معتبره بعد خرید کن

من دوستام کانالها و پیجای مختلفی که خودشون خرید کرده بودن و معرفی کردن اما من اعتماد نکردم از اونجایی خریدم که اعتمادمو جلب کرد تو هم همین کار و کن 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
2810