2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته تجربی سخته؟ معدل نهم باید چند باشه که بتونی تجربی بری؟

نگاه کن فقط باید تلاش کنی و درس بخونی چون داوطلب هاش زیاده قبولیش خیلی سخته اگه علاقه داری برو اگه علاقه نداری و نمیتونی روزانه حداقل 8 ساعت درس بخونی نیا تجربی 

اگه سعی کنید رتبه های خوب بیاری اره عالیه استخدامی هاش اول انتخاب کن . مهندسی سایپا ، صدا سیما و ... ...

آخه خیلیا ها میگن بازار کار نداره این ناامیدم میکنه

به نظر شما رشته ریاضی بازار کارش خوبه؟

هر رشته ای اگر تلاش کنی بله 

مثلا شما درس بخون الان ریاضی قبول شین بعدش از تابستون شروع به تست زدن کنید تا دوازدهم دانشگاه شریف و دانشگاه های تاپ قبول بشی قطعا بازار کار داره 

هر چیزی استعداد و تلاش مهمترینه

دانشجو❤️👩‍⚕️
معدل صفر زدین؟

ایجاد سابقه کردم . معدل کتبی رشته ریاضیم ۱۸.۰۵ شد 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
آخه خیلیا ها میگن بازار کار نداره این ناامیدم میکنه

من عاشق ریاضی بودم در حدی که میگفتم می‌خوام ریاضی دان بشم اما دقیقا به خاطر همین حرف نرفتم سمت رشته ای که دوست داشتم . آخر سر برگشتم همین رشته . 

بری نگاه دفترچه انتخاب رشته کنی بیشتر از تجربی حق انتخاب داری 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱