2777
2789
عنوان

ارشد بخونم یا کتاب بخونم

51 بازدید | 4 پست

هر دوشو دوست دارم ولی واقعا وقت دو تاشو ندارم...منابع ارشد متفاوته...خیلی دوست دارم کتابهای مهم ادبی جهان رو بخونم...کلا کتاب خوندن رو دوست دارم چه ارشد باشه چه کتابهای دیگه...

۳۳سالمه معلمم و مهندسی هم فعالیت دارم...واسه همین فکر می کنم وقت نکنم 

سلام .خوبین ..   

معلم فرهنگ هنر بودن چطوره؟؟ بچه ها سر کلاس ازتون سوالای تخصصی میکنن . اینکه. یه سوالایی کنن و شما توش بمونید؟؟ اون موقع چی کار مسکنید؟؟ درکل معلم فرهنگ و هنر بودم چحوریه سخته؟؟ نیاز به سوا. بالایی داره؟؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .خوبین .. معلم فرهنگ هنر بودن چطوره؟؟ بچه ها سر کلاس ازتون سوالای تخصصی میکنن . اینکه. یه سوا ...

سلام راستش من خیلی راضیم ...من هنر رو دوست دارم چه کار عملی چه نظری و احساس خوبی تو کلاس دارم...چون مطالعه دارم تو این حوزه...پیش نمیاد سوالی ازم بپرسن که بمونم توش...حتی اگه جواب دقیقشو ندونم ...چون بالاخره یه خرده اطلاعاتی در مورد موضوعات مختلف دارم میتونم یه جوری جمعش کنم و یه توضیحاتی بدم ...

در کل علاقه مهمه ...من دیدم کسایی که از معلم هنر بودن احساس نارضایتی دارن...میگن بچه ها جدی نمی گیرن و فلان و بهمان...ولی کلاسای من خوب پیش میره خداروشکر

چه قد خوب     من همونیم که تو ایتا باهاتون صحبت کزدم. دعا کنید منن قبول شم دارم میخونم. .  ان شاللع قبول شدم.  کلی ازتوو سوال دارم برای مدیرت کلاس. منم هنر رو دوست دارم. و علاقه دارم.  و دوست دارم سر کلاس بیستر از اینکه خشکو جدی درس  بخونیم باهم بهمون خوش بگذره . راستی این درس امتحانم داره؟؟