جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مهریه من پونزده سال پیش که چهارصدتا سکه دودانگ خونه من اگه الان بذارم اجرا تا صد سال دیگه تسویه میشه این چیش خوب مگه اینکه طرف واقعا پولدار باشه همون اول یه چیزی به نامت کنه وگرنه با این قیمت که داره میره بالا هیچی نصیبت نمیشه
نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
رو کیفیت زندگی تأثیری نداره هیچ ربطی به هم ندارن .
قصدم برای ازدواج اینه که تمام حق ها و تنصیف اموال باشه .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
عزیزم زندگی رو باید ساخت حالا چه با یدونه سکه چه ۱۰۰۰ تا مهم سازگار بودنه هیچ وقت هم به مهریه فکر نکن یکی از اشناها مهریه اش زیاده همش تو دعوا تهدید میکنه میرم میذارم اجرا یکبار شوهرش زد به سیم اخر جلو جمع گفت برو بذار برم زندان بهتر از اینه با تو زندگی کنم…
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️