2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از اولیا پر توقع هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 75 پست
همه ما ها قربانی سیاست هستیم،من اصلا از موقعیتی که هستم راضی نیستم ،اما تا عوض شدن منطقه تدریسم چاره ...

متاسفانه همینطوره عزیزم

اگر هر کسی توی جایگاه خودش مسیر درست رو بره خیلی از مشکلات حل میشه عزیزم

خوشحالم که شده حتی یک نفر رو با این خصوصیت میبینم تو کشورمون.

ان شاءالله که بتونید صبوری کنید ،ادامه بدید با موفقیت

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
ممنونم از انرژی مثبتی که دادی،از دیروز خیلی تحت فشار بودم

عزیزم🥲

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکجا معلوم راست میگی معلمی نمیخوایی بگی افغان ها خیلی خوبن زرتگنزنه راست گفته چرا افعانستان ها بیان ...

وا این چه طرز فکریه،میگم تاپیک های قبلمو بخون من خودم تاپیک همدلی علیه افغان ها زدم،اما الان نمی تونم تو جایگاهی که هستم حق رو ناحق کنم

من حق ر و به شما میدم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من حق ر و به شما میدم

واقعا در مونده شدم،نه می تونم کارمو رها کنم نه میتونم بر خلاف اصولم کار کنم،من واقعا از وجود اتباع ناراحتم ولی تو وظیفه ای که دارم اصلا اینو در نظر نمی‌گیرم و همه رو به یه چشم میبینم،اما حتی همکارام هم گفتن کارت اشتباه بود.

واقعا در مونده شدم،نه می تونم کارمو رها کنم نه میتونم بر خلاف اصولم کار کنم،من واقعا از وجود اتباع ن ...

نمیدونم چرا مردم انقدر بی منطق شدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنون که وقت گذاشتی،واقعا احتیاج داشتم چند نفر تاییدم کن،اینقدر تو دو روز گذشته گفتن کارت اشتباه بود ...

شک نکن 

شما درست و طبق سیستم آموزش رفتار کردی

حق داری

اینجا بحث ملیت مطرح نیست

بحث درس خون تر بودن و زرنگ تر بودن مطرحه

هر کی درس خون تر و زرنگ تر بود باید سر گروه باشه

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

داری به معلم ی عده از بچه های این کشور میگی حق رو رعایت نکن ، چشماتو ببیند و انصاف نداشته باش ، بعد ...

چرت و پرت خالص جواب نداره حیف وقتی که بخوام واسه تو بذارم

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یکی از مادرا اومد اعتراض که چرا پسر من باید سرگروه افغانی داشته باشه،من نمی‌خوام باید گروه پسر منو ع ...

من دهه شصتی هستم معلم هامون برای ساکت شدن اول به زبون میگفتن بعد دست میزدن یا گاهی با خودکار رو میز میزدن یادم نیست خطکش به دست باشن  

شایدم واقعا بچه میترسیده مادره خواسته بچه حساس نشه ارومش میکرده به رو نیاورده با این کارشما دیگه مراعات نکرده اومده اعتراض ولی خدایی خطکش یاداور تنبیه و مجازاته همون دست زدن خوبه 

یعنی تواون ۱۷ تا ایرانی یکیش درخون نیست بشه سرگروه؟

ببخشید پست صفحه ۳ رو نخونده بودم گفتید ی سرگروه اتباع هست از۶ تاگروه ولی بهتراین بود طوری میچیدی زیرگروه و سرگروه ایرانی سرگروه و زیرگروه اتباع باهم قاطی نشن چون ی زمانی بخوان کارگروهی کنن یا بخوان خونه هم برن بتونن چون هیچوقت مادرایرانی بچشو خونه اتباع نمیفرسته و برعکس

چرت و پرت خالص جواب نداره حیف وقتی که بخوام واسه تو بذارم

چه مودب!

از همین طرز حرف زدنت احوالاتت معلومه!

2810